in

LoveLove

Μαρία Μπακοδήμου – «Θέλω να κάνω μία εξομολόγηση, κουβαλάω αυτή την ενοχή»

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από την εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου. Η οικοδέσποινα του «Γεια Σου» το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) και με αφορμή τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό ΟΚ!, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο και στο γεγονός ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή του έκρυβαν την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

«Ποτέ δεν ξέρεις εάν ο άνθρωπος που νοσεί του το έχει πει η οικογένειά του. Να κάνω μία εξομολόγηση. Εμένα ο μπαμπάς μου «έφυγε» από καρκίνο. Δεν του το ‘παμε ποτέ. Τώρα κουβαλάω την ενοχή ότι, επειδή δεν του το ‘παμε και ο καθένας καταλαβαίνει τι έχει, το ότι δεν του το ‘παμε του το ‘κανε πολύ βαρύ, ότι είναι τελεσίδικο και δεν τη γλιτώνει», παραδέχεται η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ίσως αν του το ‘χαμε πει, να ένιωθε ότι είναι κάτι που μπορούσε να παλέψει. Του είχαμε πει ότι έχει κάτι άλλο», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Η άποψή μου είναι ότι, όταν οι άνθρωποι νοσούν, είναι καλό να το ξέρουν, για να κλείνουν τους λογαριασμούς τους με τους άλλους και να αισθάνονται ότι, αφού τους το λες, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική», σημειώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο Γιώργος (Αγγελόπουλος) έχει κάνει και το εξής καταπληκτικό, που μου το είπε όταν βρεθήκαμε στην Κύπρο και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το πω. Ότι όταν έμαθε τη βραδιά του γάμου του ότι η μαμά του «έφυγε», δεν το είπε στη Δήμητρα όλο το βράδυ. Περίμενε να ξημερώσει η επόμενη μέρα, για να μη τη στεναχωρήσει. Το βρίσκω πολύ γλυκό αυτό να σε προστατεύει έτσι ο άνθρωπός σου», αποκάλυψε αμέσως μετά η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά σε αποθήκη του Μεγάρου Μαξίμου

Πάτρα ΤΩΡΑ – Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής