in

Μαρία Αναστασοπούλου – «Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα μετά το τέλος της εκπομπής»

Την Μαρία Αναστασοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας το πρωινό της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 μίλησε τόσο για τις καθημερινές συναντήσεις με πολιτικούς στην εκπομπή όσο και το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι δύσκολη και απαιτητική, όπως είναι όλες. Όχι πιο δύσκολη από άλλες, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά προχωράμε. Αν δεν δυσκολεύαμε τους πολιτικούς στο πάνελ της εκπομπής, δεν θα είχε ενδιαφέρον αλλιώς και νομίζω πως συμφωνείτε με αυτό. Ούτε για εμάς που παίρνουμε την συνέντευξη ούτε και για τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν. Πρέπει λίγο να ρωτάς αυτά που σκέφτεται και ο άνθρωπος που είναι στον καναπέ και σε παρακολουθεί».

«Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα από τους πολιτικούς μετά το τέλος της εκπομπής. Όπως όταν κάποιος είναι αγενής και εσύ μπορεί να αισθανθείς κάπως αμήχανα. Προσπαθούμε να είμαστε ευγενείς και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει».

Όσον αφορά δε το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η Μαρία Αναστασοπούλου τόνισε τα εξής. «Αφορά όλη την κοινωνία απλώς, επειδή μιλάμε για συνανθρώπους μας, πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι την ώρα που μιλάμε αυτοί οι άνθρωποι μας παρακολουθούν. Και μιλάμε για τις ζωές τους. Εγώ είμαι απολύτως υπέρ αυτού του νομοσχεδίου χωρίς κανέναν αστερίσκο, κανένα αγκάθι. Όλα αυτά τα γύρω γύρω δεν νομίζω πως έχουν κανένα νόημα».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στέλιος Ρόκκος – Τα δάκρυα της συζύγου του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία με βάση το «φινλανδικό μοντέλο» προαναγγέλλει ο Νίκος Δένδιας