in

Μαρία Αλιφέρη – «Έχω «γονατίσει» δέκα φορές, έχω περάσει πάρα πολλά»

Για το κεφάλαιο του θανάτου και τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ως σήμερα μίλησε στην εφημερίδα «On Time» Σαββατοκύριακο η Μαρία Αλιφέρη.

Έχεις περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, έτσι δεν είναι;

Έχω «γονατίσει» δέκα φορές, έχω περάσει πάρα πολλά. Πρέπει να είμαστε σαν το πολεμικό άτι, το οποίο πέφτει και σηκώνεται γρήγορα, το άλλο πέφτει και χτυπιέται κάτω μία μέρα. Δεν είναι ότι δεν έχω «γονατίσει», ότι δεν έχω πέσει κάτω, αλλά σηκώνομαι γρήγορα. Δεν κάθομαι κάτω να φωνάζω, να γκρινιάζω, να κλαίω και να παραπονιέμαι, είμαι πολεμικό άτι εγώ.

Έχεις συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου.

Είναι σαν να το ήξερα… Αυτό είναι κάτι μαγικό στη ζωή μου, κάτι ευλογημένο. Από πάρα πολύ νωρίς, από κοριτσόπουλο, ήξερα – και δεν με σόκαρε καθόλου – ότι όλοι «φεύγουμε», άρα έχουμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο όσο είμαστε εδώ. Δεν με ταράζει το τέλος, δεν μου λέει τίποτα.

Έπειτα από τροχαίο, έφτασες σε σημείο δύσκολο, καθώς κινδύνευσε η ζωή σου.

Βέβαια, είχα ένα τροχαίο που «πήγα και ήρθα»… μια χαρά ήταν… Επίσης, θυμάμαι και κάτι άλλο κακό, παραμονές της παράστασης «Μαντάμ Ορτάνς», κάηκε το θέατρο Rex. Μία μέρα πριν από την παράσταση λιώσανε τα σίδερα, κάηκαν κοστούμια, όργανα. Το προηγούμενο βράδυ είχαμε κάνει φωτογράφιση για το διαφημιστικό μας και την επόμενη μέρα το πρωί, μπουρλότο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- «Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά, αγορομάνα κιόλας»

Μάθετε πού τραβήχτηκε μια φωτογραφία