in

OMGOMG AngryAngry

Μαντόνα – Οι μάνατζέρ της συζήτησαν το ενδεχόμενο θανάτου της – Η απόφαση για αναβολή της περιοδείας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κατάσταση της υγείας της Μαντόνα. Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησαν οι μάνατζερ της «βασίλισσας της ποπ» όσο εκείνη βρισκόταν στην εντατική.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, η ομάδα των μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησε σύσκεψη στο Zoom την περασμένη Κυριακή, αποφασίζοντας να αναβάλουν τις συναυλίες της, ενώ συζήτησαν και την επόμενη μέρα σε περίπτωση θανάτου της.

Γι’ αυτό και λίγο αργότερα πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη 40ή επετειακή περιοδεία της με την πρεμιέρα του μουσικού υπερθεάματος στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου να είναι μόλις τρεις εβδομάδες μακριά.

Μάλιστα, την Τετάρτη ο μάνατζερ της ανακοίνωσε ότι η Μαντόνα αντιμετωπίζει «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και ότι χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο μέσο πηγή ανέφερε ότι «κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο αν θα τελείωναν όλα. Η Mαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο. Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί της φίλοι για αρκετό καιρό. Όμως, έπρεπε να είναι σωστοί απέναντι στους θαυμαστές της. Με την περιοδεία να πλησιάζει, σχεδόν αμέσως πήραν την απόφαση να την αναβάλουν»

«Ακόμα κι αν γινόταν να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν θα ήθελε να την πιέσει», αναφέρουν ακόμη οι ίδιες πληροφορίες.

Εν τω μεταξύ, η κόρη της Mαντόνα, Λούρδη, βρέθηκε στο Παρίσι, όπου παρευρέθηκε σε ένα πάρτι για να γιορτάσει μια νέα συλλογή αθλητικών παπουτσιών Vans – μάρκα με την οποία έχει στενές σχέσεις.

Το πάρτι, το οποίο έλαβε χώρα σε ένα πάρκο skate στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα, έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Πηγές λένε ότι έτρεξε αμέσως στο κρεβάτι της για να μάθει τα νέα της μητέρας της, και πήγε στο πάρτι λίγο αργότερα.

Την ίδια ώρα, ο μεγαλύτερος γιος της Μαντόνα, Ρόκο, μόλις είχε ολοκληρώσει ένα εβδομαδιαίο ταξίδι με μοτοσικλέτα, με δύο φίλους του, στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας.

Φαίνεται ότι το ταξίδι τελείωσε το περασμένο Σάββατο – την ίδια ημέρα που η μητέρα του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη- κι έσπευσε στις ΗΠΑ για να τη δει. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα εθεάθη να περπατά έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το Page Six, η Μαντόνα -η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει την εορταστική περιοδεία 84 ημερών στο Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου- «εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο» όταν «μεταφέρθηκε στην εντατική και διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αν και ο μάνατζερ της δεν μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της θεραπείας της ή τις συνθήκες νοσηλείας της, επιβεβαίωσε ότι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ το Σάββατο και ότι διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ», έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης.

«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως», συμπλήρωσε.

Πάντως, μιλώντας στην Daily Mail, πηγή επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια «έχει πλέον βγει από την εντατική και αναρρώνει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η νύφη ήταν η χαμένη κόρη της – Το δράμα σε γάμο και η ανακάλυψη της μάνας ενώ πάντρευε τον γιο της

Είχαν πάνω από 21 κιλά κοκαΐνης – Ήταν κρυμμένη ακόμα και στο καντράν του αυτοκινήτου