in

LoveLove OMGOMG

Ο Μανουσάκης για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» – «Μου είχαν πει “και ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;”»

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη του σειρά, «Ψίθυροι Καρδιάς».

Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στις «αντιστάσεις» που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

  • «Αντιστάσεις στο ξεκίνημά μου δεν βρήκα, ίσα ίσα. Ούτε και για τους Ψίθυρους Καρδιάς, που δεν το ήθελαν όλοι. Δεν το ήθελε ο ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega και το έκανα. Μου είχαν πει “και ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;”. Μόλις το άκουσε αυτό ο Τζώνη Καλημέρης, είπε “αυτό φέρ’ το εδώ τώρα”. Αντίστροφα, όταν πήγα το “Άγγιγμα Ψυχής” στο Mega, είπαν όχι, αλλά όταν το πήγα στον ΑΝΤ1, μου είπαν “φέρ’το”. Αυτές είναι οι συμπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τη μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σειρά «Τμήμα Ηθών». Μόλις ο Μίνως Κυριακού διάβασε το σενάριο, του έδωσε εντολή να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την ακριβώς επόμενη ημέρα.

  • «Μόλις του περιέγραψα την ιδέα, που ήθελα να κάνουμε, μου είπε “αύριο το πρωί αρχίζεις γυρίσματα”. Το “Η αγάπη ήρθε από μακριά” ήταν μια πρόταση του Θοδωρή Κυριακού, που εγώ όμως το φοβήθηκα. Του είχα πει “είναι λίγο νωρίς ακόμα”, γιατί τότε, ήταν πολύ ηλεκτρισμένες οι σχέσεις και μόλις είχε έρθει το προσφυγικό στην Ελλάδα. Υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν κάτι απλό. Επέμενε όμως, ο Κυριακού να το κάνουμε και τελικά, είχε δίκιο», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως με τη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» νιώθει πως βοήθησε στο θέμα των τσιγγάνων. «Αισθάνομαι ότι βοήθησα πάρα πολύ και μου το μετέφεραν οι ίδιοι. Μου μετέφεραν το γεγονός ότι η θέση τους πραγματικά, άλλαξε, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι κι άρχισε να γίνεται ένας βηματισμός», ανέφερε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Στην αρχή, ήταν πάρα πολύ επιφυλακτικοί, είχαν δίκιο μάλιστα, γιατί έχουν υποφέρει, αλλά μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο, άνοιξαν όλες οι πόρτες».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός στην Κρήτη – Τουρίστας εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε απόμακρη παραλία

Εικόνες πολέμου σε εκκλησία της Λήμνου μετά το “Χριστός Ανέστη” – Ξέσπασαν ο ιερέας και οι πιστοί