in

Μαγγίρα σε Μαζαρί – «Είμαι παλιότερη καραβάνα από εσένα κι αυτά τα κόλπα τα ζόρικα…»

«Μου είπε η (Μπέττυ) Μαγγίρα να μη μιλάω για αυτά. Θα ήθελα να το παρουσιάσω αλλά δεν μου έχουν κάνει πρόταση οι άνθρωποι. Η Μπέττυ θα το παρουσιάσει τελικά;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ρωτώντας εάν η Μπέττυ Μαγγίρα θα αναλάβει τελικά το «Shopping Star» από την επόμενη σεζόν.

  • «Επειδή είναι της μόδας τα γράμματα και επειδή με ρώτησε η Ζενεβιέβ, σκέφτηκα κι εγώ να της γράψω ένα γράμμα», απάντησε η Μαγγίρα με ένα γράμμα στον αέρα του OPEN.

«Γλυκιά μου και αγαπημένη Ζενεβιέβ, Ζεν όπως σε αποκαλούσα κάποτε που ήμασταν μικρές και αθώες και τρέχαμε παίζοντας στους κήπους των Βερσαλλιών, αφού ο θείος μας άφηνε να παίζουμε στους κήπους του παλατιού, έκτοτε τα πράγματα άλλαξαν. Γίναμε μητέρες και οι δύο και η αγάπη για τη μόδα μετουσιώθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιας και οι δύο είχαμε ανάγκη τη δουλειά», διάβασε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

  • «Εγώ βέβαια ξέχασες πως είμαι παλιότερη καραβάνα από εσένα κι αυτά τα κόλπα τα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία τα γνωρίζω λίαν καλώς. Οι εκπομπές μας δεν είναι αυτοαναφορικές, για να μιλάμε για εμάς. Άρα αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι τι θα κάνω εγώ την επόμενη σεζόν, έλα να πιούμε έναν καφέ, να τα πούμε από κοντά», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«O Σαμπάνης μου μίλησε άσχημα, θα είναι λόγος απόλυσης να ξαναβρεθώ μαζί του»

Πλειστηριασμοί – Τετραπλό σφυρί για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ