in

Μαγγίρα για ”Survivor” – «Αν ο άντρας είναι άντρας, πρέπει να παραδέχεται αυτό που κάνει, όχι να κρύβεται»

«Όταν είδαμε τις εικόνες με το drone, δε βγήκε ποτέ να παραδεχτεί το οτιδήποτε. Δε φανταζόταν ότι θα υπάρχει drone και θα τους δούνε. Δε βγήκε να πει ότι είχε έναν έρωτα για την Καρολίνα. Αν ο άντρας είναι άντρας, πρέπει να παραδέχεται αυτά που κάνει. Όχι να κρύβεται πίσω από έναν βράχο, γιατί έχει στόχο το έπαθλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την προσωρινή του αποχή από τα κουτσομπολιά και τις κόντρες στο reality επιβίωσης.

  • «Ο Μάριος είναι λίγο εξαφανισμένος, δεν τον βλέπουμε και πολύ στα επεισόδια. Έχει επικεντρωθεί περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά κάνει το λάθος που έκανα κι εγώ: δεν δίνει καθόλου ριάλιτι. Έδωσε στην αρχή αλλά δεν ήταν σκόπιμο αυτό», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Θεωρώ ότι κάθε έξυπνος παίκτης έχει έναν Δούρειο Ίππο μέσα στο παιχνίδι. Ο Τάκης ήταν πολλές φορές η φωνή του Βασάλου και της Μαριαλένας, δε δίσταζε να πει την άποψή του και να μιλήσει έξω απ’ τα δόντια», τόνισε ο πρώην παίκτης του «Survivor».

  • Όσον αφορά τον Νίκο Μπάρτζη, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Γιατί να τον φοβούνται οι συμπαίκτες του, όπως είπε η Μαριαλένα; Μήπως επειδή έκανε και αυτό το σκηνικό με την Ασημίνα και το κινητό;».

«Όταν πάει ένας παίκτης και «καρφώσει» τον άλλο, μετά τον φοβάσαι. Ξέρεις ότι μπορεί να σε παρακολουθεί, να πει τα πάντα για σένα. Είναι ενοχλητικός», απάντησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Υπερβολές. Ο Μάριος δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Δεν κάνει ριάλιτι ούτε δίνει τροφή για σχόλια.
    Είναι φιλικός με όλους. Ασχολείται με τα αγωνίσματα και δεν ενοχλεί κανέναν. Μαγκιά του.
    Ο πιο αθλητικός παίκτης.

Ριφιφί σε γνωστή εταιρία – Έκανε φτερά το χρηματοκιβώτιο

Ο Messi «βούλιαξε» το Instagram της Paris Saint-Germain που χάνει followers με το λεπτό