in

Μακρυγιάννη – «Τα τελευταία 4 χρόνια έχω ένα βουητό στα αυτιά… Καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε συνέντευξή της μιλάει για το ψυχοσωματικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, από το οποίο δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί…Η όμορφη ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά Μετά τη φωτιά στον ΑΝΤ1, αναφέρεται στην οικογένειά της που ζει μόνιμα στο Αίγιο, απ’ όπου κατάγεται και μιλάει λεπτομερώς για το ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει λόγω του στρες και του άγχους που βίωσε κατά το παρελθόν…

  •  Σου λείπει η οικογένειά σου στο Αίγιο;

Όχι, γιατί είναι μιάμιση ώρα απόσταση οδικώς και μπορώ να πάω και αυθημερόν. Αυτό που μου λείπει όσο περνούν τα χρόνια και οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο έντονοι, είναι οι πιο ήρεμοι ρυθμοί, αυτοί που απόλαυσα πέρυσι τον χειμώνα.

  •  Εξαιτίας των έντονων ρυθμών αντέδρασε το σώμα σου με ψυχοσωματικό;

Ναι, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω ένα βουητό στα αυτιά. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό. Το κατάλαβα πέρυσι ότι είναι ψυχοσωματικό που είχε εξαφανιστεί, γιατί πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα στο Αίγιο, παρόλο που είχα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι». Δυστυχώς με το που επέστρεψα στην πόλη και ξεκίνησα εντατικά γυρίσματα, επέστρεψε και αυτό.

  •  Τώρα δηλαδή το βιώνεις;

«Ναι, δυστυχώς. Δεν γίνεται τόσο εύκολα να ρίχνεις τους ρυθμούς σου ως άνθρωπος αλλά θα το βρω. Έχω ξεκινήσει και ψυχανάλυση και κάτι θα γίνει. Δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είναι δύσκολο να είσαι ξέγνοιαστος. Πέρυσι που έμεινα στο Αίγιο συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να είμαι ήρεμη. Πέρασε πολύς καιρός για να καταφέρω να κοιμηθώ μεσημέρι ξέγνοιαστη. Θέλω να κάνω και θέατρο και κινηματογράφο, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος κάνω καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα και υπάρχει συζήτηση για θέατρο πριν από το Πάσχα. Αλλά προς το παρόν κάνουμε γυρίσματα για το «Μετά τη φωτιά» και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το χιόνι «πασπάλισε» τις κορυφές στον Κίσσαβο

Kάρπαθος ΤΩΡΑ – Στο εδώλιο 25χρονος για τον βιασμό 11χρονης