in

OMGOMG WTFWTF

Δελαπόρτας για Χρονοπούλου – «Ήταν αντισυμβατική και έτσι θα γίνει και το τελευταίο αντίο»

Στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη βγήκε σήμερα ο Μάκης Δελαπόρτας, προκειμένου να μιλήσει για τη Μαίρη Χρονοπούλου και τη σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης που είχαν οι δυο τους.

«Την γνωρίζω από τα 17 μου. Αυτές οι μέρες είναι πολύ δύσκολες για εμένα. Μία από τις τελευταίες μας κουβέντες με τη Μαίρη ήταν για το μουσείο που θα κάνουμε και μου έλεγε για το τι θέλει να βάλει μέσα. Η Μαίρη δεν έχει πρώτου βαθμού συγγενείς αλλά πιο μακρινούς και αυτοί δεν μπορούν να υπογράψουν για τις κινήσεις που ήθελε εκείνη σχετικά με τη κηδεία.

Εκείνη ήθελε αποτέφρωση αλλά υπάρχουν μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Από τη στιγμή που βρέθηκε με αιμάτωμα πρέπει να γίνει νεκροψία και αυτή είναι μία διαδικασία που θα πάρει μέρες», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε επίσης: «Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική και έτσι θα γίνει και το τελευταίο αντίο. Σε δύο μέρες θα βγει ένα δελτίο Τύπου που θα λέμε ακριβώς ποια μέρα, πότε και πού θα την αποχαιρετήσουμε».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νέο παραλήρημα Μπέου μετά την εισαγγελική παρέμβαση

Ο Καιρός σήμερα – Η ημέρα ξεκινά με καλές καιρικές συνθήκες αλλά…