in

Μάκης Δελαπόρτας – «Αυτό με έδεσε ακόμη περισσότερο με τη Ρένα Βλαχοπούλου»

O Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα του και την στήριξη από την Ρένα Βλαχοπούλου.

  • Που βρίσκατε τη δύναμη μετά τον χαμό του μπαμπά σας να παίζετε σε μια κωμωδία;

Ο πατέρας μου έφυγε μέρα Χριστουγέννων ξαφνικά από καρδιά και εγώ έπαιζα τότε στο θέατρο Ακροπόλ με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Έπρεπε λοιπόν να πάω να παίξω το βράδυ. Η Ρένα τότε στάθηκε για μένα και μάνα και πατέρας και με έπαιρνε από το θέατρο και με πήγαινε στο σπίτι. Αυτό με έδεσε ακόμη περισσότερο μαζί της.

  • Πως έχετε καταφέρει και δεν περνάει χρόνος από πάνω σας; Οφείλεται στο άγγιγμα της Αλίκης;

Έχει να κάνει προφανώς με ένα DNA και ότι ως πιτσιρικάς φαινόμουν πάντα μικρότερος από ότι ήμουν. Μεγαλώνοντας αυτό με συμφέρει, αλλά στη δουλειά ως ηθοποιός αυτό δεν μου έκανε καλό. Το φιζίκ μου ήταν για συγκεκριμένους ρόλους, έτσι ενώ εσωτερικά έβραζα και ψαχνόμουν για πολλά διαφορετικά πράγματα, δεν με εμπιστευόντουσαν. Τώρα τα τελευταία χρόνια ανεβάζοντας τις δικές μου παραστάσεις, έκανα αυτό που μου αρέσει με μεγάλη επιτυχία. Αισθάνομαι τυχερός γιατί η αγάπη του κόσμου εδώ και 40 χρόνια είναι σταθερή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάρος- Αγωνία για τον 42χρονο σέρφερ που αγνοείται

“Κατηγορίες” για… όργια σε σπίτι ηθοποιών και πάρτι με swingers (ΦΩΤΟ)