in

Μακελειό στην Λούτσα – Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες οι έξι νεκροί

Τούρκοι ήταν τελικά τα θύματα του στημένου ραντεβού θανάτου μεταξύ μελών της αλλοδαπής μαφίας των φυλακών με επίδικο τα ναρκωτικά στην Αρτέμιδα. Αυτή φαίνεται ότι ήταν η αιτία του αιματοκυλίσματος με 6 νεκρούς στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των έμπειρων στελεχών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του μακελειού.

Εικάζεται ότι μέλη της μαφίας των φυλακών (Αλβανοί ή Ρουμάνοι) είχαν διαφορές για παράνομες υποθέσεις (ναρκωτικά, εκβιασμοί κ.λπ.) και, έχοντας εντολή εξόντωσης, έστησαν ενέδρα θανάτου στα θύματά τους τα οποία κατάγονταν από τη Τουρκία κάποιοι με Αλβανικές ρίζες, και σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γαλλικές ταυτότητες.

  • Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει από τον χώρο του εγκλήματος οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι οι δράστες έχουν αφαιρέσει αντικείμενα από το ΙΧ των θυμάτων, ενώ τα θύματα πιθανόν δεν οπλοφορούσαν.

Οι δράστες έριξαν πάνω από 20-25 φορές στους 6 επιβάτες του οχήματος με πιστόλι των 9 χιλιοστών, όπως προκύπτει από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

  • Πέντε από τα θύματα -τουρκικής καταγωγής- βρέθηκαν νεκροί στο αυτοκίνητο, ενώ ο ο οδηγός βρέθηκε έξω από αυτό, πεσμένος μπρούμυτα, σε μια λίμνη αίματος.

Οι δράστες εν συνεχεία διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford, ενώ οι Αρχές αναζητούν και συνεργό ή συνεργούς με μια μηχανή.

 

 

 

Το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ στην Interpol

Η γερμανική πινακίδα στο αυτοκίνητο των θυμάτων, που προσήλθαν στο ραντεβού εκτέλεσης, είναι πλαστή και κολλημένη με σελοτέιπ. Η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να διασταυρώσει μέσω Interpol με τη Γερμανία μήπως προκύψει κάποιο περαιτέρω στοιχείο.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, κάτι που επιχειρείται να γίνει μέσω αποτυπωμάτων ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα οι σοροί δεν είχαν μετακινηθεί από το σημείο.

 

 

Πώς έγινε το μακελειό στην Αρτέμιδα

Το «λουτρό αίματος» συνέβη περίπου στις 18:30 της Δευτέρας 11/9, όταν άγνωστοι «γάζωσαν» ένα ΙΧ με γερμανικές πινακίδες, στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Αρτέμιδα (Λούτσα), στο οποίο επέβαιναν 6 άτομα, όλοι αλλοδαποί, τουρκικής καταγωγής κατά πληροφορίες.

 

Αυτόπτης μάρτυρας

«Μένω στον από κάτω δρόμο. Ημουν στον υπολογιστή και άκουσα συνεχόμενους πυροβολισμούς, δηλαδή κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο. Εκανε “παπ, παπ, παπ” αρκετές φορές. Και μετά, αφού τελείωσαν, άκουσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, “παπ – παπ – παπ”, δηλαδή συνέχιζαν και βάραγαν. Αυτό, λέω, είναι σίγουρα όπλο, γιατί Δευτέρα να έχει βαφτίσια, γάμους και τέτοια ή πάρτι σε χώρο εξωτερικό και με τέτοιο καιρό, αποκλείεται. Ανησύχησα γιατί είναι η γειτονιά μας εδώ πέρα. Λέω μήπως συνέβη κανένα τραγικό, ενδοοικογενειακή βία και τέτοια. Πήρα κατευθείαν το μηχανάκι γιατί κατάλαβα ότι είναι εδώ πέρα, σε αυτό το στενό, και από την κάτω μεριά που μπήκα, είχε έρθει ήδη η αστυνομία και είχαν σκεπάσει τα πτώματα. Το αυτοκίνητο (σ.σ. που δέχθηκε την επίθεση) δεν το είχα δει ξανά».

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η αλαζονεία Λιάγκα… τα ψεύτικα χαμόγελα του πάνελ και το «πούλημα» ανύπαρκτων θεμάτων

Η πρώην του Μάστορα άφησε το στήθος να… ξεχειλίζει. Και είναι τεράστιο (Εικόνα)