in

OMGOMG

Μακελειό στη Λούτσα- Τα πρώτα ευρήματα στο αυτοκίνητο με τους 6 νεκρούς. Τι έδειξε η ταυτοποίηση

Νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς για τη μαζική δολοφονία με 6 νεκρούς στην Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας.

  • Ένα παλιό αυτοκίνητο που «φορούσε» ψεύτικες γερμανικές πινακίδες, έξι αταυτοποίητοι νεκροί, πιθανότατα καταγωγής από γειτονική χώρα και μια ενέδρα θανάτου, αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες της μαζικής δολοφονίας στην Λούτσα.

Ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης – Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν όπλα (πιθανότατα τα άρπαξαν τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας). Παράλληλα, βρέθηκαν κάποια γαλλικά έγγραφα με τουρκικά ονόματα που όμως θεωρούνται πλαστά. Οι αρχές πιστεύουν πως οι νεκροί ήταν κουρδικής αλβανικής ή και βουλγαρικής. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο το μακελειό να έγινε για υποθέσεις ναρκωτικών. Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και dna που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία.

 

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το ραντεβού θανάτου

  • Η εικόνα, έξι γεροδεμένων ανδρών στοιβαγμένων μέσα στο μπλε Ford Focus δείχνει ότι πήγαν να εκτελέσουν συγκριμένη αποστολή. Οι αναλυτές εκτιμούν πως είτε στο ραντεβού που έδωσαν για να λύσουν διαφορές έπεσαν νεκροί μετά από καταιγισμό πυρών από αυτούς που θα συναντούσαν ή πηγαίνοντας στη μυστική επιχείρηση, κάποιοι που γνώριζαν τις κινήσεις τους, έστησαν καρτέρι θανάτου και τους εκτέλεσαν πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αντιφατικές και αδύναμες. Κάποιοι μίλησαν για ένα σκούρο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα που έφευγαν με ταχύτητα από το σημείο. Άλλοι για καταιγισμό πυρών, σαν να έσκαγαν πυροτεχνήματα και κάποιοι μίλησαν ακόμη και για άγριο τσακωμό, λίγο πριν «μιλήσουν» τα πιστόλια.

  • Πού ψάχνουν οι αστυνομικοί

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών σαρώνουν όλα τα βίντεο από τους γύρω δρόμους. Ζήτησαν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όλα τα στίγματα των κινητών που εξέπεμπαν χθες στις 6 το απόγευμα από το σημείο αλλά και τις μετέπειτα κινήσεις τους και ψάχνουν στα υπόγεια κανάλια των φυλακών, αν η εντολή για το αιματοκύλισμα δόθηκε μέσα από συγκεκριμένο κελί με φόντο υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι περισσότεροι από τους 25 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το πόσα όπλα χρησιμοποιήθηκαν και αν είναι «καθαρά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Σκούπισε” την ζώνη η Καινούργιου- Καθαρή πρωτιά με διαφορά. Στον πάτο η Σκορδά

Πάτωσε ο Σεφερλής – Τραγικά μονοψήφια στην πρεμιέρα του “Μαμά”. Καμία χημεία