in ,

LOLLOL CryCry

«Make Over» για Καγιά στον ΣΚΑΪ; Το παρασκήνιο…

Και ο ΣΚΑΪ θα μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της Βίκυς Καγιά μετά το Πάσχα. Και μάλιστα χθες έμαθα και το πρότζεκτ που επεξεργάζεται το κανάλι για να προτείνει στη Βίκυ Καγιά.

Είναι το «Make Over» που είχε παρουσιάσει πριν μερικά χρόνια στο σταθμό η Δούκισσα Νομικού.

  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε πάει μέτρια: Είχε χαμηλό διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης (10% – 12%) ωστόσο είχε εμπορικά λόγω της παρουσιάστριας. Στον ΣΚΑΪ σκέφτονται σοβαρά να το επαναφέρουν καθώς θεωρούν ότι με παρουσιάστρια την ξεκάθαρα πιο άμεση προς το τηλεοπτικό κοινό Καγιά αλλά και τα εμπορικά που θα φέρει μαζί της αλλά και με μια ιντριγκαδόρικη ομάδα experts το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μπορούσε να έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Εκτός αυτού έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για αξιοποίηση της Καγιά και σε κάποιο βραδινό πρότζεκτ. Γιατί ναι μεν έχει ηχηρές αποτυχίες στην πλάτη της, είναι όμως από την άλλη «χτισμένη» παρουσιάστρια που έχει δείξει και επιτυχίες όπως τις πρώτες σεζόν του GNTM.

 

Γενικά ο ΣΚΑΪ κάνει αυτή τη στιγμή ένα μπάσιμο σε ότι κινείται ελεύθερο ή σχεδόν ελεύθερο στην τηλεοπτική αγορά….

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ειναι που ηθελε ξεκουραση και ηταν δικη της αποφαση να αποχωρησει , αχ ρε σουργελα αυτοαναιρειστε και αυτοακυρωνεστε καθε λεπτο. Ειστε τοσο μπαχαλακηδες που δεν σας παιρνει κανενας πλεον στα σοβαρα!!Παντως τις ψευτομαγκιες που εκανε στο σταρ , μαλλο εδω δεν θα μπορει

  2. diversity diversity diversity diversity diversity diversity diversity diversitydiversity diversity diversity diversity diversity diversity diversity diversity

    Χατζηπαντελη προς Καγια , αυτο που λες δεν σημαινει και δεν ειναι diversity κατι αλλο εννοεις!!!

Τα ρεπορτάζ του Nassosblog βόμβα στη σχέση Ατζούν – ΣΚΑΪ. Βαρύ το κλίμα στο κρίσιμο ραντεβού της Πόλης

«Πετάει» εντός και εκτός γηπέδου – Ο έρωτας του Ζίβκοβιτς με την όμορφη Ελισάβετ