in

Μακάβριο λάθος στον Βόλο – Έθαψαν άλλον άνθρωπο. Πώς το διαπίστωσαν

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στον Βόλο. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία μίας 82χρονης γυναίκας. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  • Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TheNewspaper, κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδείας, η εγγονής της παρατήρησε ότι στο φέρετρο, η νεκρή δεν έμοιαζε με την γιαγιά της, και το ανέφερε στους συγγενείς της.

 

Εκείνοι την καθησύχασαν, λέγοντάς της πως κάνει λάθος και πως όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο “Κούκος” του Βόλου, χωρίς κανείς να φέρει αντίρρηση.

  • Το πρωί της Κυριακής, εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα, προκειμένου να την κηδέψουν. Όμως παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία, που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό, δεν έβρισκαν τη σορό.

Λίγη ώρα αργότερα, διαπίστωσαν πως η γυναίκα που ετάφη χθες, βρισκόταν κανονικά στη θέση της στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Καμπανάκι» από Παγώνη – «Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία…Αποφύγετε τρόφιμα και νερό»

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για την δολοφονία του Αντώνη. Τι υποστήριξε ο ύπαρχος;