in

AngryAngry LOLLOL CryCry OMGOMG

Μαίρη Χρονοπούλου – Κατέρρευσε ο Νίκος Σταγόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξέσπασε σε δάκρυα

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 90 ετών, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να πενθεί βαθιά για αυτή την απώλεια. Στον αέρα του Στούντιο 4, λίγη ώρα αργότερα, κλήθηκε να μιλήσει για την αείμνηστη ηθοποιό ο Νίκος Σταγόπουλος δίχως να μπορεί να κρύψει τον δικό του πόνο και σπαραγμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Σταγόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή».

«Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως «θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς». Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το «Άγγελος, αρχάγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα».

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι» είχε πει» πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή, ο γνωστός ηθοποιός δίχως να μπορέσει να ολοκληρώσει τον λόγο του μιας και ξέσπασε σε δάκρυα. Κάτι που έπραξε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο πλατό όσο μιλούσε ο Νίκος Σταγόπουλος στη σύνδεση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΣΟΚ – Λίγη ώρα μετά την Χρονοπούλου νεκρός και ο…

Ακρίτα για το «θέλουμε δύο παιδιά με τον Τάιλερ» του Κασσελάκη – Το ζητούμενο δεν είναι η αναπαραγωγή του DNA μας