«Μάγεψε» η Δώρα Παντέλη – Βάφτιση με άρωμα χλιδής στην Πάρο

1 Min Read

Μια ξεχωριστή και άκρως καλοκαιρινή ημέρα έζησαν η Δώρα Παντέλη και ο Τζον Μεραμβελιωτάκης, καθώς βάφτισαν τον γιο τους στην πανέμορφη Πάρο, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

  • Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην ιστορική Παναγία Εκατονταπυλιανή, σε ένα σκηνικό που ταίριαζε απόλυτα στην ιδιαίτερη αυτή οικογενειακή στιγμή.
  • Το ζευγάρι επέλεξε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του νησιού, με την ατμόσφαιρα να είναι γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα και φυσικά… καλοκαιρινή λάμψη.

Η Δώρα Παντέλη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα κομψό και ρομαντικό look, ενώ ο Τζον Μεραμβελιωτάκης στάθηκε στο πλευρό της, εμφανώς χαρούμενος για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

  • Οι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στη βάφτιση και στη συνέχεια μοιράστηκαν μαζί με το ζευγάρι όμορφες στιγμές, ευχές και χαμόγελα.

Φυσικά, τα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα δεν άργησαν να τραβήξουν τα βλέμματα, με τη βάφτιση να εξελίσσεται σε ένα από τα πιο όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα του φετινού καλοκαιριού.

Για τη Δώρα και τον Τζον, πάντως, η συγκεκριμένη ημέρα θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη τους ως μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της οικογενειακής τους ζωής.

Share This Article