Μάγδα Τσέγκου: «Με τον Γιώργο Λιάγκα θα πήγαινα»

1 Min Read

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην εκπομπήΚαλύτερα δε γίνεται” και αναφέρθηκε τόσο σε πιθανή τηλεοπτική συνεργασία όσο και στη συμπεριφορά προσώπων της τηλεόρασης πίσω από τις κάμερες.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε ξεκάθαρα ότι θα την ενδιέφερε πολύ να βρεθεί στην εκπομπή του.

Στη συνέχεια στάθηκε στο πώς αρκετοί άνθρωποι της τηλεόρασης εμφανίζονται ιδιαίτερα προσιτοί μπροστά στην κάμερα, αλλά αλλάζουν στάση όταν σβήνουν τα φώτα.

Όπως είπε, έχει συναντήσει πολλές φορές αυτή τη διαφορά συμπεριφοράς και θεωρεί ότι σχετίζεται άμεσα με τον χαρακτήρα κάθε ανθρώπου.

Μάλιστα, σημείωσε ότι κάποιοι πιστεύουν πως η τηλεοπτική δουλειά τους δίνει μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει. Με σαφή αιχμή, πρόσθεσε ότι καλό είναι ορισμένοι να παραμένουν προσγειωμένοι, να σέβονται τον κόσμο και να θυμούνται πως πρόκειται απλώς για μια επαγγελματική δραστηριότητα.

Η τοποθέτησή της προκάλεσε αίσθηση, κυρίως για τον άμεσο τρόπο με τον οποίο μίλησε για την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Share This Article