in

AngryAngry

Μαφία στην Πάτρα – Αυτός είναι ο «τιμοκατάλογος» των μπράβων

Και ενώ στην Πάτρα ακόμη συζητούν τα «χτυπήματα» με γκαζάκια σε δύο εστιατόρια και τον εμπρησμό του ΙΧ του ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων καφέ, δεκάδες καταστηματάρχες στην εστίαση αναγκάζονται κάθε μήνα να υπολογίζουν στα έξοδά τους και τα χρήματα για την «προστασία». Όπως είναι γνωστό ομάδες μπράβων τους απειλούν ότι εάν δεν συμμορφωθούν, τότε θα υποστούν τις συνέπειες. Αλλοι πάλι πληρώνουν… έχοντας υπολογίσει τα χρήματα αυτά ως «έξοδο»! Ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί, φθορές, ακόμα και απειλές για τις ζωές των οικογενειών τους, αυτά είναι τα αντίποινα των εκβιαστών και μάλιστα κάποιοι δρουν και από Αθήνα! Σύμφωνα με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. «το μεγαλύτερο πρόβλημα για την αστυνομική έρευνα είναι ότι, τα ίδια τα θύματα δεν λένε ποιοι τους εκβιάζουν, γιατί φοβούνται ότι θα τους κάνουν ακόμα χειρότερα από αυτά που έχουν ήδη κάνει»!

  • Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως στην Αθήνα τουλάχιστον, οι μπράβοι έχουν φτιάξει έναν άτυπο τιμοκατάλογο.

-Τα καφέ καταβάλουν 200-300€

-Τα εστιατόρια 800-1000€ και

-Τα κλαμπ 1000-2000€ τον μήνα, ανάλογα με τα εκτιμώμενα έσοδα κάθε επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου το πρόβλημα μεταφέρεται και στους δημοφιλείς θερινούς προορισμούς, για αυτό και κλιμάκια του Εκβιαστών κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούν στοχευμένους ελέγχους στα νησιά της χώρας.

Στην Πάτρα οι τιμές δεν είναι τόσο υψηλές, όμως «κλαμπ» θεωρούνται και κάποια καφέ που λειτουργούν ως… κλαμπ! Η Αστυνομία παρακολουθεί το φαινόμενο, όμως αποδείξεις για πρόσωπα για τα οποία συλλέγει πληροφορίες… δεν έχει!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός στα 59 του ο γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας, Νίκος Καρανάσιος

Θρίλερ στην Πάτρα – «Οι γιατροί είπαν ψέματα πως πήραν παιδοκαρδιολόγο»