in

AngryAngry

Μαφία στα Νότια Προάστια – Σε ειδική κρύπτη αυτοκινήτου εντόπισε το Εκβιαστών το πιστόλι των «μπράβων»

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο αυτοκίνητο του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας «μπράβων» που δρούσαν στα Νότια Προάστια, εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, το επιχειρησιακό πιστόλι της ομάδας που εξάρθρωσε μετά από πολύμηνη έρευνα το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής.

Για να βρεθεί μάλιστα το πιστόλι, το αυτοκίνητο που φέρεται να ανήκει στον αρχηγό της ομάδας, έγινε κυριολεκτικά βίδες, καθώς αποσυναρμολογήθηκε τελείως.

  • Είχε προηγηθεί ειδική παραγγελία των ανακριτικών Αρχών, μετά από αίτημα του τμήματος δίωξης εκβιαστών. Το πιστόλι ήταν πλήρες φυσιγγίων και είχε χρησιμοποιηθεί στον ξυλοδαρμό του εμπόρου αυτοκινήτων στο Περιστέρι.

Είχε μάλιστα αναφερθεί και στις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ των μελών της σπείρας. Το όπλο έχει σταλεί στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ και αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές, θα έχει εξελίξεις και το προσεχές διάστημα, καθώς αναμένεται να ελέγχουν από το εσωτερικών υποθέσεων αστυνομικοί οι οποίοι εμπλέκονται σε εντολές ξυλοδαρμών, κατόπιν εντολών τους, σε μέλη της σπείρας εκβιαστών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Τινάζει στον αέρα» τον τελικό του “Survivor” ο Βασάλος – Ποιος πληρώνει για τις ψηφοφορίες!

Σοκ στην Ξάνθη – Νεκρός 57χρονος ψαράς στο λιμάνι του Πόρτο Λάγους