in ,

CryCry LOLLOL

«Μάχη» Μούτσου – Παρασκευοπούλου στην ΕΡΤ για το δελτίο των 12.00

Νέα δεδομένα δημιουργούνται πλέον στην ΕΡΤ με την κατάργηση των πολλών δελτίων ειδήσεων. Το πλάνο για τη νέα σεζόν προβλέπει μόλις δύο μεγάλα δελτία ειδήσεων.

  • Ένα στις 12 το μεσημέρι και το κεντρικό πλέον στις 18.00 το απόγευμα πριν από όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Υπενθυμίζεται πως από πέρσι στην ΕΡΤ1 έχει καταργηθεί το απογευματινό δελτίο που υπήρχε στις 18.00 αλλά και αυτό τα μεσάνυχτα. Τώρα καταργείται και το μεγάλο μεσημεριανό στις 15.00 και για το 12αρι μεσημεριανό θα δοθεί «μάχη».

Αυτό στις 12.00 το μεσημέρι εκφωνεί ο προερχόμενος από το Mega Γιάννης Μούτσος και στις 15.00 η διευθύντρια ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

  • Τώρα η δημοσιογράφος φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση για το κεντρικό δελτίο στο ERTNEWS που θα είναι στις 21.00 θεωρώντας το υποβάθμιση και διεκδικεί το δελτίο στις 12.00 το μεσημέρι.

Φυσικά ο Μούτσος που για ένα διάστημα συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και παρουσίαζε μέχρι και κεντρικά δελτία στο Mega δεν δέχεται να φύγει από το 12αρι μεσημεριανό.

Στο νέο κεντρικό των 18.00 τα πράγματα μένουν ως έχουν Δευτέρα με Πέμπτη Γιώργος Κουβαράς, Παρασκευή με Κυριακή Απόστολος Μαγγηριάδης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Mega – Ζορίζονται να βρουν πρόσωπα εκτός καναλιού για τη μεσημεριανή ζώνη τα Σαββατοκύριακα

Φρικτό τροχαίο – Κάηκε ζωντανός ο άτυχος οδηγός