in

CuteCute

«Λύγισε» στον αέρα ο Ιατρόπουλος – Η έκπληξη που τον περίμενε

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της, είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στον γνωστό ηθοποιό. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο η σύντροφός του, η Κατερίνα, του είπε ορισμένα γλυκά λόγια που τον συγκίνησαν.

«Όταν μου ζητήθηκε να γυρίσω αυτό το βίντεο, πραγματικά δεν ήξερα τι να πω και σε τι να αναφερθώ. Τι θα μπορούσε να πει κανένας για την ψυχάρα σου, την προσωπικότητά σου… Πόσο να μιλήσει; Έτσι, σκέφτηκα να περιοριστώ απλά σε μια δήλωση. Θέλω να δηλώσω δημόσια ότι είμαι και θα παραμείνω η μεγαλύτερη, αιώνια θαυμάστριά σου. Σε αγαπώ!», είπε η Κατερίνα.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε συγκινημένος: «Ευχαριστώ πολύ την Κατερίνα για την αλήθεια που είπε. Είναι ένα πρόσωπο που αγαπάω πάρα πολύ και σέβομαι. Η σύντροφός μου έχει την ευκαιρία να δει αν ξηγιέμαι καλά στους ανθρώπους ή όχι, αδιακρίτως σε όλους τους ανθρώπους.

Την ευχαριστώ για την αγάπη της, ελπίζω να είμαι άξιος και να ανταποδίδω στην καθημερινότητα όσο μπορώ. Είμαι αιώνια ευγνώμων γιατί μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εξαφάνιση στην Κω – Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ το κινητό της Αναστάζια. Τι λέει ο επικεφαλής των ερευνών

Τραγωδία στη Ναυπακτία – Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε ηλικιωμένος άνδρας που είχε εξαφανιστεί