in

CryCry

Λύγισε η σύντροφος του 30χρονου Γιώργου- «Θα τον αγαπώ μέχρι να πεθάνω»

Συντετριμμένοι είναι η σύντροφος, η οικογένεια και οι φίλοι του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών από σπάνια μορφής καρκίνου.

Ο άτυχος 30χρονος τους τελευταίους μήνες «πάλευε» με το λέμφωμα Burkitt, όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

Ο αδελφός του μίλησε στο Star και βρήκε το κουράγιο να τον «αποχαιρετήσει». Όπως είπε, ο Γιώργος έμαθε για τη σπάνια ασθένειά του από κάποιες εξετάσεις αίματος που έκανε μετά από ένα τροχαίο. «Αρχές Ιουλίου ξεκίνησε η μάχη με την ασθένεια. Το καταλάβαμε από κάποιες εξετάσεις αίματος. Είχε ένα ατύχημα με μικα μηχανή και μετά κάναμε τις εξετάσεις αυτές. Η ασθένειά του δεν ήταν μια απλή, καθημερινή περίπτωση. Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Άνθρωποι έξω από το νοσοκομείο του έλεγαν πως δεν είναι τόσο δυνατοί όσο εκείνος. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής, μας έδινε δύμαμη. Του άρεσε να είναι κοινωνικός, να έχει επαφές», είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Συγκλονισμένη και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου, δήλωσε με λυγμούς πως θα τον αγαπά μέχρι να πεθάνει. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη σε όλο τον κόσμο μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ήταν μαχητής. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», ανέφερε συγκινημένη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θλίψη – Νεκρός ο Γιάννης Χριστόπουλος

Καινούργιου για Μαλέσκου – «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά, υπάρχει μία διαφορά»