in

CryCry OMGOMG

«Λύγισε» η Δούρου on air – «Ευχηθείτε μου να της έχω μοιάσει έστω και λίγο»

Καλεσμένη του Νίκου Ευαγγελάτου, στο πλατό του Live News, βρέθηκε η Ρένα Δούρου το απόγευμα της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τον θάνατο της μητέρας της.

Γι’ αυτό και στην αρχή της συνομιλίας με τον έμπειρο δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Μεγάλου Καναλιού, η Ρένα Δούρου θέλησε να κάνει μια σύντομη αναφορά στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της. » Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Θα μου επιτρέψετε κάτι προσωπικό και ανθρώπινο, η αλήθεια είναι πως είχαμε προγραμματίσει αυτή τη συνέντευξη λίγο νωρίτερα. Η κα. Δούρου, όμως, είχε μια απώλεια, έχασε την μητέρα της και θέλω δημόσια να την συλλυπηθώ. Στιγμή πάντα πολύ ιδιαίτερη, βαθιά ανθρώπινη και πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Κ. Ευαγγελάτο, επειδή όλες και όλοι γνωρίζουν ότι το να χάσεις τη μητέρα σου είναι κάτι που δεν το μοιράζεσαι, ούτε το πένθος ούτε τη λύπη, άρα αντί για συλλυπητήρια θέλω να μου ευχηθείτε να της έχω μοιάσει έστω και λίγο ή να της μοιάσω. Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα, ήταν μια γυναίκα της προσφοράς ήταν μια γυναίκα που άπλωνε τις φτερούγες της τόσο σε εμάς όσο και στους ξένους και όσους είχαν ανάγκη. Θέλω να μου εύχεστε να της έχω μοιάσει για να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα μου» τόνισε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Ρένα Δούρου.

«Είμαι σίγουρος ότι έχετε την ευχή της» υπογράμμισε ο Νίκος Ευαγγελάτος για να αποκριθεί, με τρυφερότητα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ευχαριστώ πολύ».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Με ψύχραιμο πολιτικό λόγο αποδομεί ένα-ένα τα επιχειρήματα τα επιχειρήματα εναντίον του Κασσελάκη από την διαπλοκή αλλά και την ομπρέλα. Δυστυχώς, η ομπρέλα ευθυγραμμίστηκε με την διαπλοκή και δίνει γη και ύδωρ στα πετσοταϊσμένα ΑΡΔ, σύρεται κάθε μέρα και πιο πολύ στην πολιτική απαξίωση και μοιραία στην πολιτική λήθη. Όσο είναι καιρός, ας σώσουν ό,τι σώζεται απ’ την αξιοπρέπεια που τους έχει απομείνει και ας βγουν απ’ τον μικρόκοσμό τους.

  2. Η Ρένα Δούρου πρόσφατα αθωώθηκε πανηγυρικά από την Δικαιοσύνη για το Μάτι.

    Ο άχρηστος, αχώνευτος, φασίστας, γουρνοκέφαλος κακάσχημος σε φάτσα και ψυχή, Χαρδαλιάς,
    θα συνεχίσει το ανύπαρκτο μηδενικό έργο του σουργελοΠατούλη.
    Ο Πατούλης και ο Χαρδαλιάς της ΝΔ έκαψαν κι έπνιξαν όλη την Αττική. Την διέλυσαν.
    Αυτά που ζήσαμε πέντε χρόνια στην Αττική ήταν τραγελαφικά.

    Ο Πατούλης δεν έκανε απολύτως κανένα έργο. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει κι ο Χαρδαλιάς. Το τίποτα δηλαδή.
    Τον είδαμε και ως Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας πόσο πανάχρηστος ήταν, τον είδαμε και τώρα ως Υφυπουργός Άμυνας πόσο πανάχρηστος είναι με τις εκρήξεις πυρομαχικών στην Νέα Αγχίαλο που έδωσε τις πληροφορίες στους Τούρκους για το που βρίσκονται μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. Τους τα έδωσε στο πιάτο ο άχρηστος ο μόσχος ο σιτευτός.
    Ο Πατούλης και ο Χαρδαλιάς (καταδίκες, ψέματα, γκάφες) είναι βίος και πολιτεία τόσο στην πολιτική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

    Μην ξεχνάμε τον σκοτεινό ρόλο της ΝΔ της Κυρά Κούλας στο Μάτι.
    Η Κούλα έκαψε το Μάτι επίτηδες για να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει η ΝουΔούλα της κυβέρνηση.
    Έβαλε τους δικούς της να κάνουν την βρωμική δουλειά. Έβαλε τους συντονιστές Κολοκούρη και Τσουβάλα να αφήσουν τους ανθρώπους επίτηδες αβοήθητους, τους έστελναν επίτηδες σε αδιέξοδα για να καούν. Όταν η Κούλα έγινε ΠΘ τους αναβάθμισε ως αντάλλαγμα που της έκαναν την βρωμοδουλειά.
    Δολοφόνος η Κούλα και όλο το κωλόσογό της.
    Ο Αλέξης καρατόμησε τους συντονιστές και η Κούλα τους αναβάθμισε. Δεν έχει τον Θεό της.

    Η Κούλα ως ΠΘ καίει κάθε καλοκαίρι όλη την Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια.
    Μόνο στην βροχή ελπίζει το ρεζιλεμένο “επιτελικό κράτος” της.

    Τελικά, την μόνη φωτιά που θα έσβηνε ο Μητσοτάκης είναι αυτή στο Μάτι που έκαψε με τα 11 μποφόρ.
    Μαζί με τον Συνολάκη με το παπιγιόν βέβαια.
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, τις αφήνει να σβήνουν στην θάλασσα.
    Από την Εύβοια το 2021 μέχρι τον Έβρο φέτος το 2023.
    Επιτελικό κράτος εκκένωσης και κατατροφής…

Συγκλονίζει ο Νίκος Γκέλια – «Το βράδυ είχα το γύρισμα στο Ναυάγιο, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο»

Άντζελα Γκερέκου – «Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά»