in

Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο – “Τον θυμάμαι να παίρνουμε ψάρια και να καθόμαστε σπίτι του”

“Τον θυμάμαι να παίρνουμε ψάρια και να καθόμαστε σπίτι του” περιγράφει η Λυδία Φωτοπούλου.

  • Με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση, η Λυδία Φωτοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η σημαντική μας πρωταγωνίστρια μίλησε για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον αείμνηστο συνάδελφο της, Νίκο Σεργιανόπουλο.

Μια παράσταση που έγινε σημείο αναφορά ήταν η «Μήδεια» που έπαιξες σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, με Ιάσονα τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

  • “Ήμασταν φίλοι από την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος ήταν ένας πολύ αγαπημένος φίλος εκείνα τα χρόνια, πριν κατέβουμε στην Αθήνα. Ήμασταν και γείτονες στην περιοχή της Βασιλίσσης Όλγας, όπου μέναμε και οι δύο. Τον θυμάμαι να παίρνουμε ψάρια και να καθόμαστε σπίτι του, να τα τηγανίζει και συγχρόνως να ακούγεται η Χαρούλα από το κασετόφωνο – γιατί την λάτρευε την Αλεξίου – «ψαράκια τηγανίζει μες στο μαγειριό».

Έχουμε περάσει βραδιές να βλέπουμε τα Όσκαρ και να χαιρόμαστε ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα. Ο Νίκος είχε πολύ χιούμορ ήταν χαρά να είναι φίλος σου. Στη «Μήδεια» περάσαμε πολύ ωραία, με αγωνία και πολλές εντάσεις, αλλά είναι μια παράσταση που θα θυμάμαι για πάντα. Εκεί γνώρισα τον Γιάννη Χουβαρδά. Είχε έρθει στο Κρατικό να κάνει την πρώτη του σκηνοθεσία, αργότερα κάναμε μαζί παραστάσεις και δυο χρόνια πριν κάνει το θέατρο Αμόρε μού τηλεφώνησε και μου είπε «ετοιμάσου να κατέβεις στην Αθήνα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δημοπρασία – Εως και 100.000 δολάρια “πιάνει” η μπλούζα που φορούσε η Νταϊάνα στον αρραβώνα της

Τραγωδία στα Τέμπη – Κρίσιμη εγχείρηση ΤΩΡΑ για τον Γεράσιμο που παλεύει να κρατηθεί στην ζωή