in ,

CuteCute LOLLOL CryCry

Low budget Breakfast για τα πρόμο του καναλιού αλλά στόχος το διψήφιο στο Star

Χαμηλά μαθαίνω πως κρατήθηκε το κόστος του «Breakfast» για την επόμενη σεζόν. Εξ’ ου και προσλήφθηκε μόνο ένας νέος πανελίστας ο Κωνσταντίνος Νταφλός ενώ σχετικά μικρή θα είναι και η δημοσιογραφική ομάδα πίσω από τις κάμερες.

  • Επίσης δεν θα αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής όπως ήταν η αρχική σκέψη για Παύλου και Χατζίδου. Βασική οδηγία του καναλιού προς την εκπομπή η προώθηση των υπόλοιπων προγραμμάτων του σταθμού και συγκεκριμένα τα εξής με αυτή τη σειρά: Fame Story, Φάρμα και Shopping Star.

Θα υπάρχουν βέβαια και συνεντεύξεις και πεσιματικά αλλά και gossip θέματα. Παρ’ όλα αυτά το κανάλι επιθυμεί η ζώνη να σταθεροποιηθεί σε διψήφιο ποσοστό.

 

  • Πολύ δύσκολο με τις εκπομπές που στήνονται απέναντι αν και πέρσι μετά την αλλαγή αρχισυνταξίας υπήρχαν εξάρσεις της εκπομπής με 12αρια και 13αρια.

Πάντως αυτή τη στιγμή η πρόβλεψη για τη νέα σεζόν και από τα στελέχη των καναλιών αλλά και από μεγαλοπαράγοντες των διαφημιστικών εταιριών είναι πως η Καινούργιου θα έχει άνετη πρωτιά για μια ακόμη σεζόν ενώ πολλοί είναι και αυτοί που ποντάρουν πλέον στην Ελένη Τσολάκη και στο πρωινό που θα στηθεί στο Open.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Νεκρός 28χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Σοκ – Η Δέσποινα Σκόνδρα κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο της