in

CryCry OMGOMG

Λούτσα ΤΩΡΑ – Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο. Τα θύματα σε μια λίμνη αίματος

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από το μακελειό στη Λούτσα με έξι νεκρούς σας παρουσιάζει το newsit.gr. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες δυο από τα θύματα κείτονται νεκρά σε μια λίμνη αίματος έξω από το αυτοκίνητο.

Οι φωτογραφίες είναι λίγη ώρα μετά τον «πόλεμο» στον οποίο έγιναν μάρτυρες οι κάτοικοι της περιοχής.

Νωρίτερα, όπως αποκάλυψε το newsit.gr, σήμερα συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Τούρκος υπήκοος, ο οποίος έφερε πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες και σφαίρες, και ερευνάται η σύνδεσή του με την εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα.

Η ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκε για άτομο στον έλεγχο επιβατών και χειραποσκευών στην intra Schengen περιοχή, στο επίπεδο των αναχωρήσεων και στην χάρτινη σακούλα που κρατούσε βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ακτινοσκοπικού ελέγχου, αντικείμενα που προσομοιάζαν με φυσίγγια όπλου.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι θα αναχωρούσε με την πτήση Α3-356 για Μυτιλήνη και μέσα χάρτινη σακούλα υπήρχαν τέσσερα φυσίγγια διαμετρήματος 9mm. Επιπλέον, στην κατοχή του Τούρκου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας.

Τι λένε τα τελευταία στοιχεία
Τα νεότερα στοιχεία λένε πως η ομάδα των 6 δολοφονημένων στην Λούτσα, ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα μας και γι’ αυτό και επέβαιναν έξι άτομα στο παλιό μπλε Ford, με τις βαλίτσες τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γνώριζαν ήδη πως έχει σφραγιστεί σε βάρος τους συμβόλαιο θανάτου το οποίο και τελικά εκτελέστηκε.

Το ηχητικό ντοκουμέντο
Το newsit.gr αποκάλυψε σήμερα και ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας που άκουσε με τρόμο τους πρώτους πυροβολισμούς της μαζικής δολοφονίας. Σε αυτό ακούγονται οι πυροβολισμοί να πέφτουν βροχή για 40 δευτερόλεπτα. Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν 60 κάλυκες.

Οι 6 αταυτοποίητοι νεκροί είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα και είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς. Όμως η αντίπαλη μαφιόζικη ομάδα τους αιφνιδίασε, τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και τους άρπαξε τα όπλα καθώς δεν βρέθηκε τίποτα μέσα στο παλιό Ford.

Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και DNA που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Λευτέρης Πετρούνιας – «Έβλεπα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και έβαλα τα κλάματα»

Μάρα Δαρμουσλή – «Όσο περνά ο χρόνος απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις»