in

CryCry OMGOMG

Λούτσα – Εντοπίστηκε και δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων – Άλλαζαν συνέχεια σπίτια για να κρυφτούν

Εντοπίστηκε και δεύτερο κρησφύγετο των έξι ανδρών, οι οποίοι έπεσαν νεκροί από πυρά στην Αρτέμιδα, το απόγευμα της Δευτέρας (11/9). Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο νοίκιαζαν μέσω Airbnb οι έξι Τούρκοι, που ήταν μέλη της συμμορίας του αρχιμαφιόζου συμπατριώτη τους, Μπαρίς Μπογιούν.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες στην κατοικία στο Παλαιό Φάληρο, με στόχο να εντοπίσουν κι άλλα στοιχεία που μπορεί να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Στο κρησφύγετό τους στην Αρτέμιδα, που εντοπίστηκε πρώτο από τις αστυνομικές αρχές όπως έγραψε χθες το enikos.gr, οι έξι Τούρκοι έμειναν από τις 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν και έπεσαν νεκροί στην φονική ενέδρα που, όπως εκτιμάται, τους έστησαν τα μέλη αντίπαλης συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών.

Όπως όλα δείχνουν, το διάστημα που βρίσκονταν οι έξι Τούρκοι στη χώρα μας φαίνεται ότι άλλαζαν συνέχεια σπίτια, σε μία προσπάθεια να κρυφτούν απ’ όσους είχαν εξαπολύσει ένα ανελέητο διεθνές κυνηγητό εναντίον τους. Πίστευαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερναν να ξεφύγουν από τους κακοποιούς διώκτες τους, με τους οποίους είχαν ανοίξει βεντέτα εδώ και καιρό.

Ωστόσο, οι δράστες κατάφεραν να εντοπίσουν και να εξολοθρεύσουν τους έξι Τούρκους. Φαίνεται πως παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους τις τελευταίες ημέρες και επέλεξαν ένα σχετικά απομονωμένο σημείο της οδού Ακροπόλεως, στην Αρτέμιδα, προκειμένου να τους «γαζώσουν» με σφαίρες. Στο συγκεκριμένο σημείο, που βρίσκεται κοντά στο τελευταίο κρησφύγετο των θυμάτων, δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας κι έτσι πιθανόν δεν έχει καταγραφεί η σκηνή της δολοφονίας των έξι Τούρκων.

Μυστήριο με τον έβδομο ένοικο του σπιτιού
Όπως αποκάλυψε πάντως σήμερα ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει οι έξι Τούρκοι στην Αρτέμιδα έμενε και έβδομο άτομο. Ο ίδιος μιλώντας για το μακελειό με τις έξι εκτελέσεις εκτίμησε ότι τα θύματα βρίσκονταν στην Ελλάδα για να κρυφτούν αλλά κάποιος τους «έδωσε».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε πως ενδεχομένως το έβδομο άτομο να ήταν εκείνο που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν σφαίρες, για τις οποίες δεν είχε εξηγήσεις για το πώς τις είχε πάνω του.

Όπως όλα δείχνουν, τα θύματα έφυγαν βιαστικά, αφού ήταν έξι άτομα μέσα σε ένα πενταθέσιο όχημα, με πλαστές πινακίδες.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο ένας εξ αυτών και πρόκειται για άτομο που είχε περάσει στη χώρα από τον Έβρο. Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, ήρθαν στην Ελλάδα μέσω κάποιου νησιού, «για να περάσουν απαρατήρητοι».

Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί
Στο φως φέρνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet τα ονόματα των έξι θυμάτων που «γάζωσαν» εκτελεστές στην Αρτέμιδα, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία τους. Τα ΜΜΕ της γείτονος παρακολουθούν όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας και αναφέρονται και στη δράση της συμμορίας Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως «Daltons» που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος φέρεται να είναι φυγάς στην Ιταλία.

Νεκροί είναι, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Ο Μπουγιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Αρτέμιδα Μακελειό Μπαρίς Μπογιούν

Σύμφωνα με την Milliyet, μετά τη δολοφονία έγινε ανάρτηση σε λογαριασμό στο TikTok με την ονομασία «Red Kit gang» που αναφέρει «πήραμε την εκδίκησή μας, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες. Άλλη ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πήλιο – Βρέθηκε σορός άνδρα στην παραλία Μουρτιά -Εξετάζεται αν πρόκειται για τον Αυστριακό

Blue Horizon – «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε» λέει ο καπετάνιος στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα