in

«Λουκούμι είσαι» – Η μάγισσα έκανε πρεμιέρα και αυτός ο ηθοποιός προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter!

Η νέα πολυσυζητημένη και πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα το βράδυ αυτής της Δευτέρας 25 Σεπτέμβρη, στις 21:00 και τα σχόλια διαδέχτηκαν το ένα το άλλο στο Twitter, αναδεικνύοντας το hashtag της σειράς, πάρα πολύ γρήγορα σε πρώτο trend.

 

Ο ήρωας όμως για τον οποίο διαβάσαμε τα περισσότερα σχόλια στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο Αντρέι Σιντόροφ, τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός που το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από την συμμετοχή του στις Άγριες μέλισσες.

  • Ο Αντρέι Σιντόροφ είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό. Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής.Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

«Λουκούμι είσαι», έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι τηλεθεάτριες που ενθουσιάστηκαν όταν τον είδαν (επιτέλους) ξανά στις οθόνες τους!Μάλιστα το γεγονός ότι τον είδαν για πρώτη φορά με μούσι, το οποίο απέκτησε για τις ανάγκες του ρόλου, ενθουσίασε αρκετά καθώς δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κακοκαιρία Elias – Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Χανιά ΤΩΡΑ – Φυτεία κάνναβης 20 δενδρυλλίων εντόπισαν οι Αρχές – Αναζητούνται οι δράστες