in

LOLLOL

Λουκία Παπαδάκη – «Mπορείς να πεις “ναι, ευχαριστώ” ή να του φέρεις την καρέκλα στο κεφάλι»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της διαδρομή, τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε σε αυτήν αλλά και στις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη εξομολογήθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι το να εκπέμπω αυτό που προσλαμβάνει ο άλλος είναι πάρα πολύ εξυπηρετικό. Από την άλλη μεριά δεν είμαστε ποτέ υπεύθυνοι εμείς για τη συμπεριφορά των άλλων. Απλούστατα επέλεξα να μην το παρατηρήσω καν όταν μάλιστα ο άλλος είχε έναν καλυμμένο τρόπο. Όταν σου το πει βέβαια στα μούτρα μπορείς να πεις «ναι, ευχαριστώ» ή να του φέρεις την καρέκλα στο κεφάλι. Αν όμως είναι ολίγον σον σόν και γύρω γύρω, το πιάσεις και το αντιληφθείς, με τον ίδιο τρόπο γύρω γύρω δίνεις στον άλλον απάντηση».

«Δεν μιλάμε βέβαια για φοβερά πράγματα ή ακρότητες γιατί οι ακρότητες αντιμετωπίζονται με ακρότητα. Δηλαδή με πλήρη ακρότητα».

«Κάποιοι θαυμαστές με φοβόντουσαν οπότε και αυτό ήταν πολύ εξυπηρετικό για σου έλεγαν «αυτή θα με δαγκώσει». Αλλά κυρίως ήταν πάρα πολύ έντονες οι αντιδράσεις και κάποιες φορές ήταν ακραίες αν και με χιούμορ. «Θα σε σκοτώσω» είχα ακούσει όπως και άλλα τέτοια και στο θέατρο γιατί συνέπεσε να κάνουμε για τρεις συνεχείς σεζόν με τον Χρήστο Πολίτη και θέατρο. Οπότε ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι την μαύρη νύχτα, στο πλατό όλη την ημέρα, μέναμε και με ένα στενό διαφορά στη Νέα Σμύρνη και ήμασταν μαζί και το βράδυ στο θέατρο» πρόσθεσε, ακόμα, η Λουκία Παπαδάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Προειδοποίηση Παπαδόπουλου – «Αργά ή γρήγορα θα έρθουν μεγάλοι σεισμοί στον Κορινθιακό Κόλπο»

ΕΝΦΙΑ 2023 – Αναρτήθηκαν στο gov.gr τα εκκαθαριστικά. Πώς τα βρίσκετε