in ,

LoveLove CryCry CuteCute

Προτεραιότητα Σαββίδη το λιμάνι Θεσσαλονίκης και ο ΠΑΟΚ – Σε δεύτερο πλάνο Open και «Έθνος»

Το μιντιακό παρασκήνιο είναι πλούσιο αυτές τις ημέρες…. Μαθαίνω πως προτεραιότητα του ισχυρού επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη αυτή τη στιγμή είναι οι οριστικές του αποφάσεις για τα μεγάλα επιχειρηματικά πρότζεκτ που έχει στην Ελλάδα.

  • Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η Σουρωτή, οι ξενοδοχειακές μονάδες και φυσικά ο ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν έντονες πληροφορίες από τη Βόρειο Ελλάδα που κάνουν λόγο για σκέψη του επιχειρηματία να πουλήσει και σταδιακά να αποσυρθεί από κομβικής σημασίας επιχειρήσεις.

Από τη Dimera τηρείται προς το παρόν σιγή ιχθύος χωρίς να επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και να διαψεύδονται τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά σενάρια. Σε δεύτερο πλάνο έρχονται και τα μέσα ενημέρωσης.

 

 

The Greek/Russian oligarch, football President of PAOK FC, Russian politician and friend of Vladimir Putin, Ivan Savvidis pose during a visit to the monastic community of Mount Athos in Karyes, on May 28, 2016. (Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto via Getty Images)
  • Ήδη επί της ουσίας το ψυχαγωγικό του Open μπαίνει σε μια νέα εποχή έχοντας τη σφραγίδα του Νίκου Κοκλώνη που ετοιμάζει πλούσιο πρόγραμμα. Το ενημερωτικό βέβαια παραμένει στον Ιβάν Σαββίδη με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο επικεφαλής.

Τους επόμενους μήνες θα αποφασίσει ο επιχειρηματίας εάν θα διατηρήσει τον τηλεοπτικό σταθμό αλλά και το site του «Εθνους».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μετρούν νεκρούς στην Χαβάη – Ξεπέρασαν τους 100…

Μόνο εδώ – Η αλήθεια για Λάτσιο και Χούκλη στην ΕΡΤ