in

OMGOMG

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι – Καθηγήτρια σε ιδιωτικό σχολείο αποπλανούσε έφηβους με ροζ φωτογραφίες της

Σε δύο έφηβους μαθητές της κατηγορείται πως ασέλγησε μια δασκάλα μαθηματικών σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα, αφού προηγουμένως τους είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Εκπρόσωπος του σχολείου ζήτησε από τη δασκάλα να απολογηθεί για αυτό που έκανε, ενώ εκείνη παραδέχθηκε πως είχε στείλει μια φωτογραφία «για πλάκα» στην ομάδα των τσιρλίντερ του σχολείου όπου είχε ανασηκώσει το σορτς της για να φαίνονται οι γλουτοί της.

Στις 24 Αυγούστου, η γυναίκα υπέβαλε την παραίτησή της, και την επόμενη κιόλας μέρα το σχολείο κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Λαβέρν.

Μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ότι ο έφηβος G.T. δεν είχε ανταλλάξει μόνο γυμνές φωτογραφίες με τη δασκάλα μαθηματικών, αλλά οι δυο τους είχαν και «σε …ξouαλικές επαφές».

Η Φορντ αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών που αφορούν στην αποπλάνηση ανηλίκων και στη διανομή πορνογραφικού υλικού σε παιδιά.

Οι μαρτυρίες του μαθητή

Η αναφορά του περιστατικού λέει ότι ο GT είπε στον ερευνητή ότι η Φορντ  “του έστειλε μια φωτογραφία γuμvού στήθους μέσω του Snap Chat” και ότι μία ή δύο εβδομάδες αργότερα οι δυο τους αποφάσισαν να συναντηθούν και να κάνουν σε ..ξ.

Η πράξη συνέβη «σε ένα κομμάτι γης κοντά ή ανήκε στην οικογένειά του, για το οποίο της έστειλε ένα PIN για να το εντοπίσει», είπε ο GT στην αστυνομία, λέγοντας ότι συνέβη «4-5 φορές» σύμφωνα με την αναφορά του περιστατικού.

  • Ο GT είπε ότι στη συνέχεια τερμάτισε την επαφή μεταξύ των δύο «γνωρίζοντας ότι αν δεν το έκανε θα είχε συνεχιστεί», αναφέρει η έκθεση του περιστατικού.

Στη συνέντευξή του στην αστυνομία, ο GT είπε επίσης ότι δεν πίστευε ότι η Frost είχε ερωτικές σχέσεις με κανέναν άλλο μαθητή, αλλά η αναφορά του περιστατικού υποστηρίζει ότι δύο ημέρες αργότερα η αστυνομία πήρε συνέντευξη από έναν άλλο έφηβο που ισχυρίστηκε ότι είχε και σε.. ξουαλική επαφή με τη δασκάλα.

Αυτός ο μαθητής, που αναγνωρίστηκε με τα αρχικά AP, μοιράστηκε έναν λογαριασμό παρόμοιο με αυτόν που είπε ο GT στην αστυνομία σύμφωνα με την αναφορά του περιστατικού.

“Η αρχική επαφή ήταν πριν από περίπου ένα μήνα με μια φωτογραφία γuμvού στήθους, με εξαναγκασμό μιας φωτογραφίας που οδήγησε στο να ρωτήσω εάν το παιδί ήξερε ένα μέρος για να κάνει σε.. ξ”, αναφέρει η έκθεση του περιστατικού.

Αυτό το μέρος βρισκόταν σε μια γειτονική κομητεία σύμφωνα με το περιστατικό, με τον 16χρονο AP να ισχυρίζεται ότι οι δυο τους έκαναν στοματικό σε.. ξ και στη συνέχεια σε σε. ..ξουαλική επαφή.

«Η καθηγήτρια δεν έκανε καμία συνομιλία μαζί του από την άφιξη μέχρι το τέλος μιας σ.. ξουαλικής επαφής και αργότερα έστειλε μόνο δύο ακόμη φωτογραφίες και στη συνέχεια τον απέκλεισε εντελώς από το Snapchat», αναφέρει η αναφορά του περιστατικού.

Στον απόηχο αυτών των δύο συνεντεύξεων, η καθηγήτρια συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ηλεκτρονική παρότρυνση ενός παιδιού, ταξίδι για να συναντήσει ένα παιδί για παράνομη σε.. ξουαλική πράξη, δύο κατηγορίες σχολικού υπαλλήλου σε σε.. ξουαλική πράξη ή αποκλίνουσα σεξουαλική επαφή με μαθητή 19, και δύο κατηγορίες ενός σχολικού υπαλλήλου που μοίραζε άσεμνο υλικό σε έναν μαθητή.

Η Κρίσταλ Φορντ δεν έχει ακόμη υποβάλει ένσταση και, εάν απελευθερωθεί, δεν θα της επιτραπεί να βρίσκεται παρουσία ατόμου κάτω των 18 ετών, εκτός εάν επιβλέπεται από άλλον ενήλικα, σύμφωνα με τους όρους απελευθέρωσης που ελήφθησαν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ο Ατζούν έκλεισε τσαούσα τραγουδιάρα. Θα προκαλέσει χαμό στο ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Τσακίζει κόκκαλα η απόφαση της αδερφής του Αντώνη – Δίνει στο αβάφτιστο παιδί της το όνομά του