in

Λέσβος – «Ποντικός» ξάφρισε μεγάλο ποσό από δωμάτιο ξενοδοχείου…

Όλα τα υπολόγισε, εκτός από τις… κάμερες, ο “ποντικός” που τρύπωσε την Κυριακή σε ένα από τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας στην Καλλονή της Λέσβου, την ώρα που ο ένοικος απουσίαζε και άρπαξε από μέσα ένα σημαντικό ποσό ύψους 2.500 ευρώ!

  • Ο ιδιοκτήτης της μονάδας παρέδωσε το βίντεο στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και εκείνοι δεν δυσκολεύτηκαν να ταυτοποιήσουν τον Έλληνα δράστη, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Ωστόσο, κατά τις έρευνες που έγιναν βρέθηκε στην κατοχή του ένα μέρος των κλεμμένων χρημάτων και εξετάζεται τι απέγιναν τα υπόλοιπα.

Άρπαξε πορτοφόλι σε λεωφορείο και πήγε για ψώνια

  • Μια γυναίκα ήταν η “μακρυχέρα” που άρπαξε το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μιας επιβάτιδας εκμεταλλευόμενη το συνωστισμό που επικρατούσε σε ένα αστικό λεωφορείο στο Βόλο, στις 16 Φεβρουαρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, καθώς η “μακρυχέρα” δεν αρκέστηκε στα 200 ευρώ που βρήκε στο πορτοφόλι, αλλά προσπάθησε να κάνει αγορές σε τρία καταστήματα με την τραπεζική κάρτα που είχε μέσα, χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κίνηση ΤΩΡΑ – Παραμένουν τα προβλήματα στην Αττική Οδό

Νέο αιματηρό επεισόδιο στo hot spot στις Θερμοπύλες- Μαχαίρωσαν γυναίκα