in

Λεωνίδας Κακούρης – Τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή του στο “Ναυάγιο”

Πληροφορίες σχετικές με τον Λεωνίδα Κακούρη και με τους λόγους οδήγησαν στην αποχώρησή του από την παράσταση “Βασιλιάς Ληρ” παρουσιάστηκαν στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με τις ακόλουθες αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα να προκαλούν ερωτηματικά.

Η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για προσωπικούς λόγους του Λεωνίδα Κακούρη που οδήγησαν στη λήξη της συνεργασίας και στην αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Εκτός “Βασιλιά Ληρ” ο Λεωνίδας Κακούρης – Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου
Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε με τον Δημοσθένη Πέππα, τον δικηγόρο του Λεωνίδα Κακούρη μέσω του οποίου ο ηθοποιός εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή του αφότου το ζήτημα πήρε έκταση στα Μέσα. Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε Γίνεται” ανέφερε αρχικά: “Επικοινώνησα με τον Δημοσθένη Πέππα ο οποίος είναι προσωπικός μου φίλος. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο, είπαμε πολλά. Κάποια από αυτά μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας, κάποια άλλα θα προτιμήσω όχι και ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ο λόγος (της αποχώρησης) είναι απλός και ανθρώπινος. Λίγο στα ΜΜΕ έχουμε μία τάση κανιβαλισμού -όχι όλοι μας. Ο πληθυντικός είναι για να μην πω “έχουν” και βγάλω την ουρά μου απ’ έξω. Και εμείς τηλεόραση κάνουμε- Μου είπε ο Δήμος ότι υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του Λεωνίδα Κακούρη αυτήν τη στιγμή. Έξω από ένα σπίτι που υπάρχει η σύζυγος, υπάρχουν δύο παιδιά, το βρήκα ακραίο. Γι’ αυτόν τον λόγο εξέδωσε αυτήν την ανακοίνωση ο Λεωνίδας μέσω του δικηγόρου του, για να σταματήσει όλο αυτό το κυνηγητό”.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια: “Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι πιεσμένος ψυχολογικά. Δεν έχει συμβεί κάτι, κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ψάχνουμε να βρούμε, ότι κάτι συνέβη, ότι πλακώθηκαν. Πιέστηκε, ζορίστηκε, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους σε κάποια στιγμή της ζωής τους μετά από κάποια πίεση επαγγελματική. Χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει και να ξαναβρεί τον εαυτό του. Αυτό είναι όλο, χρειάζεται λίγες ημέρες. Θα χρειαστεί και λίγες ημέρες από τα γυρίσματά του πιθανότητα. Υπερκόπωση νομίζω ήταν. Αυτό που μου είπε και ο Δήμος είναι ότι η υπερκόπωση καμιά φορά είναι σωματική, πολλές φορές όμως μπορεί να είναι και ψυχολογική. Όταν ζορίζεται η ψυχή μας θέλει χαλαρούς ρυθμούς, ηρεμία και τους δικούς μας ανθρώπους αγκαλιά για να το ξεπεράσουμε και να πάμε παρακάτω”.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος παρουσίασε το ρεπορτάζ του αναφορικά με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Κακούρη στα γυρίσματα της σειράς “Το Ναυάγιο”, τα οποία ξαναξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του Yupiii, Λεωνίδας Κακούρης δεν περιλαμβάνεται στην πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων και ότι πρόκειται να επανέρθει σταδιακά από τις επόμενες εβδομάδες.

“Δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησής του από τη σειρά. Προς Θεού. Θα συνεχιστεί κανονικά η συμμετοχή του στη σειρά απλά τις επόμενες ημέρες. Είχε ειπωθεί ότι τη Δευτέρα ξεκινούν τα γυρίσματα του “Ναυαγίου” και ότι ο Λεωνίδας Κακούρης θα ήταν κανονικά. Θέλει λίγο χρόνο και θα επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις” τόνισε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πύργος – Φωτιά στην περιοχή του Χειμαδιού

Λάουρα Νάργες – Εμφανίστηκε σε βραδινή εκπομπή με το στήθος έξω…