in

CryCry LoveLove

Ζευγαρά για Καρρά – «Την κορδέλα της καριέρας μου την έκοψε ένας τεράστιος θρύλος»

Η Λένα Ζευγαρά καλεσμένη στον Σκαι  μίλησε για το πρώτο της τραγούδι και την γνωριμία της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

  • Αναφερόμενη στο πρώτο της τραγούδι με το οποίο ξεκίνησε η καριέρα της, είπε: «Το πρώτο μου τραγούδι το ”Όνειρα”, μου το είχε γράψει ο Βασίλης Καρράς.

Είμαι πολύ περήφανη για αυτό, είναι τιμή μου. Νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος για εμένα, τιμή μου».

Επίσης αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Καρρά και την χαρακτηριστική φράση όταν της πρόσφερε το τραγούδι.

«Τον Βασίλη δεν τον γνώριζα προσωπικά, έτυχε να υπάρχει το τραγούδι αυτό και να το ακούσω. Μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, μου έκατσε πάρα πολύ καλά, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον κάλεσα θυμάμαι στο τηλέφωνο και του είπα ”κύριε Βασίλη, μπορώ να έχω αυτό το τραγούδι; Τι σας οφείλω;”.

 

Εκείνος μου απάντησε, ”το μόνο που θέλω είναι να το τραγουδήσεις και όταν φτάσεις ψηλά να μην ξεχάσεις τον Βασίλαρο”, έτσι μου είπε. Ο Καρράς είναι ένας θρύλος, ο οποίος εκτός από εμένα έχει βοηθήσει παρά πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα, τρέμει η φωνή μου όταν μιλάω για αυτό… Τον ευχαριστώ και ξέρω ότι με ακούει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Το βίντεο με τον Κρεοπώλη που κάνει φύλο και φτερό η ΕΛ.ΑΣ

Βόλος ΤΩΡΑ – Ο πατέρας – φονιάς για την τιμή της κόρης του «Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω»