in

CuteCute OMGOMG

Λένα Ζευγαρά – «Έκανα τα πάντα για να πετύχω»

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Πάνο Τσουκάρα έδωσε συνέντευξη η Λένα Ζευγαρά. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς μπήκε η μουσική στη ζωή της.

Πώς μπήκε η μουσική στη ζωή σου;

Από παιδί ήθελα να συμμετέχω σε οτιδήποτε είχε να κάνει με μουσική, σε γιορτές του σχολείου, ωδείο, τα πάντα. Αν ανατρέξω ακόμη πιο πίσω, έπαιρνα τη βούρτσα ή το τηλεκοντρόλ, ανέβαινα σε μια καρέκλα στο σαλόνι του σπιτιού μας και έλεγα στην οικογένειά μου: «Σταματήστε ό,τι κάνετε. Τώρα θα με ακούσετε να τραγουδάω».

Είχα ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής ήδη, οπότε οι γονείς μου γνώριζαν την αγάπη μου για τη μουσική, αν και κανείς από την οικογένειά μου δεν ασχολούνταν επαγγελματικά. Κάποια στιγμή ήμασταν μέσα στο αμάξι και κάπου πηγαίναμε διακοπές, ούτε που θυμάμαι. Έπαιζε στο ραδιόφωνο το «Όλα σε θυμίζουν» της Χαρούλας Αλεξίου, που είναι από τις αγαπημένες μου ερμηνεύτριες. Εγώ στο πίσω κάθισμα τραγουδούσα και ο μπαμπάς μου χαμήλωσε την ένταση για να με ακούσει.

«Αχ, κοριτσάκι μου εσύ…» μου είπε, με την έννοια ότι δεν θα καταφέρω να βιοποριστώ από τη μουσική. Αν και ήμουν μόλις 9, του απάντησα: «Κάποια στιγμή θα τραγουδάω κομμάτια που θα τα τραγουδάει όλη η Ελλάδα μαζί μου». Δεν το είπα εγωιστικά. Είχα στόχο στη ζωή μου να φτάσω εδώ που έφτασα και έκανα τα πάντα για να το πετύχω.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Άγρια δολοφονία ΤΩΡΑ στον Άγιο Παντελεήμονα- Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του

Ρούλα Πισπιρίγκου – Στις 10 Νοεμβρίου η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας