in

CuteCute OMGOMG

Λένα Ζευγαρά – «Γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους μού ζήτησε να τον παντρευτώ»

Η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις απαιτήσεις και τα δεδομένα που έχει η νύχτα και τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, η Λένα Ζευγαρά εξομολογήθηκε πως «για μένα τα παιδιά της νύχτας είναι τα καλύτερα. Αφήνουν τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, στα γενέθλια των παιδιών τους ή ακόμα και όταν το παιδί τους κάνει τα πρώτα του βήματα. Χάνουν τον ύπνο τους, που μακροχρόνια κάνει κακό στην υγεία. Άνθρωποι σαν και μένα είμαστε εκεί για να διασκεδάσουμε αυτούς που μπορεί να έρχονται με πολλά προβλήματα στο κεφάλι τους και έχουν ανάγκη να ξεδώσουν. Είμαστε πάντα εκεί κάνοντας πολλές θυσίες. Σίγουρα το να φεύγεις από το σπίτι σου στις 11 το βράδυ, την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται, σε κουράζει».

«Οι μουσικοί μου, όμως, είναι η καλλιτεχνική μου οικογένεια και όλοι μαζί κάνουμε τις ώρες να κυλάνε ευχάριστα. Πολλές φορές μέσα στα χρόνια έχω νιώσει να νυστάζω, να είμαι κουρασμένη, να θέλω απλά να μη βγω από την πόρτα του σπιτιού μου. Όμως αυτό που νιώθω από τη στιγμή που πατάω στη σκηνή με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Αισθάνομαι πως έχω λόγο που εμφανίζομαι εκεί μπροστά τους. Αυτός ο άνθρωπος που έρχεται και διασκεδάζει εκεί που εμφανίζομαι είναι ξεχωριστός για μένα και θέλω να του αναζωογονήσω τα κύτταρα, να του δώσω χαρά».

Σου έχει τύχει κάποιο ακραίο περιστατικό την ώρα που τραγουδάς;

Πριν από λίγα χρόνια ανέβηκε στη σκηνή ένας τύπος που είχε φτιάξει με το σιδεράκι από τις σαμπάνιες κάτι σαν δαχτυλίδι. Γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους που τον έβλεπαν μου ζήτησε: «Θες να με παντρευτείς;». «Σε παραδέχομαι» του είπα «γιατί δεν υπολόγισες όλα αυτά τα μάτια που σε κοιτάνε αυτή τη στιγμή και ανέβηκες να βγάλεις την τρέλα σου. Απάντησα όχι φυσικά. Δεν παρεξηγώ τις εκρήξεις θαυμασμού του κόσμου γιατί δείχνουν την αγάπη τους. Διάβασα κάποτε μια φράση που την έχω στο μυαλό μου πάντα. «Όταν ο άλλος σου δείχνει την αγάπη του, μην τον διακόπτεις» κι αυτό κάνω.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκολάτα – Έρχονται σαρωτικές αυξήσεις – Στα ύψη η τιμή του δημοφιλέστερου γλυκού

Πνίγηκε καθώς κολυμπούσε