in

Λένα Διβάνη – «Ο γάμος είναι φυλακή, ο θεσμός ξεφτίζει, το 60% παίρνει διαζύγιο»

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου συνάντησε για την εκπομπή Δύο στις 10 την συγγραφέα Λένα Διβάνη για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή συγγραφέας εξέφρασε την άποψή της για τον θεσμό του γάμου και το πόσο έχει ξεφτίσει στις ημέρες μας.

«Για εμένα είναι για εμένα φυλακή και νομίζω ότι για όλους πια. Ο θεσμός ξεφτίζει και το 60% παίρνει διαζύγιο σύμφωνα με τα αρχεία του δικηγορικού συλλόγου. Δεν γίνονται πια γάμοι, γίνονται γαμοβαπτίσεις. Τώρα το παιδί έγινε το θέμα, ο γάμος είναι πολύ παλιακός. Όπως και η παραδοσιακή οικογένεια είναι πολύ παλιακή. Τώρα η οικογένεια μπορεί να είναι οι φίλοι σου, μπορεί δύο άντρες, δύο γυναίκες, μία γυναίκα και το παιδί της. Κάποτε ήταν μπαμπάς, μαμά, παιδί. Τελείωσε αυτό» είπε η Λένα Διβάνη.

Για τα ομόφυλα ζευγάρια ανέφερε η Λένα Διαβάνη: «Νομίζω ότι είναι επί ματαίω αυτή η κουβέντα. Η ζωή έχει πάει προς τα εκεί. Τώρα τι συζητάμε εμείς ή διάφοροι τύποι; Λένε ότι πολύ ανησυχώ γιατί το παιδί των ομόφυλων ζευγαριών θα δεχθεί bullying στο σχολείο. Αυτοί που τα γράφουν, αυτοί θα του κάνουν. Κάντε μας τη χάρη, προχωρά ο κόσμος».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σημαντικές διαστημικές αποστολές με ελληνικό «χρώμα» προγραμματίζει ο ESA το 2024

Ασφαλείς και καλά στην υγεία τους οι 19 ναυτικοί του υπό κατάληψη ελληνόκτητου τάνκερ ST. NICHOLAS