in

Λάρισα ΤΩΡΑ – Ατζαμής κακοποιός πήγε να ληστέψει φαρμακείο, αλλά…»

Σε εμφανή σύγχυση βρισκόταν ένας επίδοξος ληστής ο οποίος εισέβαλε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σε ένα φαρμακείο στη Λάρισα και απείλησε την ιδιοκτήτρια με ένα αεροβόλο πιστόλι.

 

Όταν ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες και πήρε καταφατική απάντηση, έσπευσε να φύγει χωρίς να αρπάξει χρήματα!

  • Ο εμφανώς πανικόβλητος δράστης τράπηκε σε φυγή με ένα ποδήλατο, ενώ η φαρμακοποιός κατέφυγε σε ένα διπλανό κατάστημα από όπου ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του Έλληνα δράστη, λίγη ώρα αργότερα.

  • Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι, τέσσερις αμπούλες προωθητικού αερίου, ένα κουτί που περιείχε 1.500 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα μαχαίρι.

Ακόμη, κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν αποπειράθηκε να ληστέψει το φαρμακείο και το ποδήλατο που διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει στις 24 Ιουλίου, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος του… ατζαμή κακοποιού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηρώ Ράντου – «Έχω βιώσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό»

Χειρουργήθηκε και αναρρώνει το ελαφάκι που σώθηκε από την φωτιά στην Ρόδο (Βίντεο)