in

Λάρισα ΤΩΡΑ – «Ακόμα δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση» για την αστυνομικό

Για τη μη διενέργεια ιατροδικαστικής έκθεσης για την 43χρονη αστυνομικό που κακοποιήθηκε από τον 52χρονο σύζυγο της, αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης.

  • Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης, δεν υπάρχει ακόμα ιατροδικαστική έκθεση αλλά όχι για λόγους καθυστερήσεως. Ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας της 43χρονης η οποία νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, η Εισαγγελία ήταν ενήμερη ότι την ώρα που απολογούνταν ο δράστης δεν θα ήταν έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ως όφειλα λοιπόν πρέπει να συνεχίσω να ελέγχω την κατάστασή της και την μετεγχειρητική της πορεία, γιατί όλα αυτά σχετίζονται με το συμβάν» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης και πρόσθεσε σχετικά με τα τραύματα που φέρει η γυναίκα: «Δεν έχω απαριθμήσει ακόμη όλες τις κακώσεις, αλλά έχω δώσει μια αδρή εικόνα. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται μόνο στην μικροσκοπική μου εκτίμηση, αλλά και στα ευρήματα της απεικονιστικής εξέτασης η οποία ως πιο ενδελεχής, ανέδειξε και κακώσεις από τα εσωτερικά όργανα».

  • Να σημειωθεί πως η παρέμβαση του κ. Κραββαρίτη έγινε στο πλαίσιο της τοποθέτησης απο τον κ. Αλέξη Κούγια που ανέλαβε την υπεράσπιση του 53χρονου. Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο στην εκπομπή για μεροληπτική στάση απο την αστυνομία και τόνισε πως το αδίκημα για το οποίο θα έπρεπε να παρπεμφθεί ο 52χρονος θα έπρεπε να ήταν αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Θυμίζουμε ότι ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόσφατα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Την ίδια στιγμή η 43χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝΛ.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

WhatsApp – Μόλις έφτασε ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητούσε χρόνια!

Δείτε την Αθηνά Ευμορφιάδη να ποζάρει με τουρλωμένη την πίσω όψη της…