in

Λάρισα – Απάτη σε βάρος γυναίκας που θέλησε να πουλήσει το αυτοκίνητό της

Αντί να βγάλει χρήματα από την πώληση του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, έχασε και αυτά που είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της μιας γυναίκα από τη Λάρισα, η οποία πιάστηκε στο δόκανο ενός ζευγαριού απατεώνων που επικοινώνησαν μαζί της με το πρόσχημα ότι θα το αγόραζαν.

  • Η γυναίκα είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα για την πώληση του οχήματος και δεν υποψιάστηκε τις προθέσεις ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στις 16 Σεπτεμβρίου, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την αγορά του. Αφού συμφώνησαν στο αντίτιμο, ο υποτιθέμενος αγοραστής της ζήτησε να πάει σε ένα ΑΤΜ για να δει ότι θα το καταβάλει στον λογαριασμό της.

Υπό την καθοδήγησή του, η πωλήτρια μπήκε στον λογαριασμό της, όμως αντί να δει να μπαίνουν χρήματα σε αυτόν διαπίστωσε έκπληκτη ότι μεταφέρθηκαν 2.500 ευρώ σε άλλον λογαριασμό, ενώ ο “αγοραστής” διέκοψε την επικοινωνία. Μετά από έρευνες που κράτησαν τρεις μήνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι το ποσό μεταφέρθηκε στον λογαριασμό μιας γυναίκας, σε βάρος της οποίας και του άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κώστας Σόμμερ – «Δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος μπροστά μου τη Βαλεντίνη»

Συνεχίζει η κατηφόρα της Σκορδά – Νέα ηχηρή σφαλιάρα από την Κουτσελίνη