in

Λάρα Τραμπ – Ποια είναι η γυναίκα που θεωρείται το μυστικό όπλο του Ντόναλντ για την ανάκτηση του Λευκού Οίκου

Πίσω από κάθε σπουδαίο άνδρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα, όπως λέει το ρητό. Στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο το γνωμικό. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, από τη μία πλευρά υπήρχε, φυσικά, η σύζυγός του, το πρώην μοντέλο Μελάνια. Από την άλλη ήταν η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα, η «παγωμένη» ξανθιά που, μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, έγινε εξέχουσα -και αμφιλεγόμενη- σύμβουλος στην κυβέρνηση του πατέρα της. Κάποιοι έλεγαν ότι οι δύο γυναίκες δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Υπήρξαν αναφορές που υποστήριζαν ότι η Μελάνια αποκάλεσε την Ιβάνκα «πριγκίπισσα» και αναφέρθηκε σε αυτήν και τον σύζυγό της ως «φίδια» – και ότι η ομάδα της επινόησε ακόμη και ένα σχέδιο καθισμάτων για να διασφαλίσει ότι η Ιβάνκα δεν θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή από τους φωτογράφους στην ορκωμοσία του Τραμπ.

  • Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο αργότερα φέτος – κάτι που φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά, αφού νίκησε πανηγυρικά την αντίπαλό του Νίκι Χέιλι για την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικανών στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας. Η Χέιλι, από την λευρά της, ορκίστηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η Μελάνια Τραμπ, έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει την τελευταία υποψηφιότητα του 77χρονου συζύγου της για τον Λευκό Οίκο, αλλά, μετά από μια απουσία για να θρηνήσει τον θάνατο της μητέρας της, έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής μόνο σε μια εκδήλωση στο Μαρ-α-Λάγκο. Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στη Page Six της New York Post ότι, μετά την αυτοπεποίθηση που επέδειξε η 53χρονη στην κηδεία της πρώην Πρώτης Κυρίας Rosalynn Carter: «Η Μελάνια συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα της να ενταχθεί στις τάξεις των ιστορικών Πρώτων Κυριών και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία…. Αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένη για τον πιθανό ρόλο της τη δεύτερη φορά».

Η Ιβάνκα, ωστόσο, είναι μια άλλη ιστορία: έχοντας απομακρυνθεί από την πολιτική δράση, η 42χρονη έχει ξεκινήσει μια νέα λαμπερή ζωή ως κοσμική κυρία στη Φλόριντα και δεν δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον. Σε αυτό το σημείο, βγαίνει μπροστά η Λάρα Τραμπ, η σύζυγος του δεύτερου γιου του Τραμπ, Έρικ, η οποία έχει κάνει μια απίθανη άνοδο στην αγάπη του πρώην προέδρου και θεωρείται ως φυσική διάδοχος της Ιβάνκα. Την περασμένη εβδομάδα η ζωηρή, φιλόδοξη ξανθιά μπήκε ακόμη περισσότερο στο πολιτικό προσκήνιο, αφού ο πεθερός της, την υποστήριξε για να γίνει συμπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών (RNC).

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Survivor 2024 spoiler 03/03 – Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από μακριά και “ούτε γειά” η Παναγιώταρου με τον Σχίζα