in

OMGOMG

Λαμία – Στην φυλακή ο Αλβανός ληστής. «Μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και…»

Βαρύς είναι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε 29χρονο από την Αλβανία. Ο 29χρονος καταδικάστηκε για μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ στον Ορχομενό τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2022.

  • Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας έκρινε ένοχο τον 29χρονο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση.

 

Έτσι ο 29χρονος θα επιστρέψει στη φυλακή όπου βρίσκεται από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ορχομενού.

  • Σύμφωνα με το LamiaReport, στις 26 Φεβρουαρίου 2022, με μάσκα και γάντια, εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού απείλησε μία 60χρονη υπάλληλο να του δώσει τα λεφτά του ταμείου.

Περίπου έναν μήνα αργότερα, στις 30 Μαρτίου 2022, προσπάθησε και πάλι να ληστέψει το ίδιο μαγαζί. Τότε έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό μίας άλλης υπαλλήλου, η αντίδραση της οποίας, όμως, τον ανάγκασε να το βάλει στα πόδια.

«Έρχεται η εικόνα του μαχαιριού στον λαιμό μου συνέχεια και δεν μπορώ να ησυχάσω», είπε στο δικαστήριο η μάρτυρας, που όπως και η άλλη γυναίκα, φοβούνται πλέον να μείνουν μόνες στο κατάστημα!

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το Story της Ουίλιαμς… έκανε όλους να κοιτούν το…

Ελένη Φιλίνη – «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»