in

Λάκης Λαζόπουλος – Επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

Την απάντηση δίνει, εμμέσως, ο Λάκης Λαζόπουλος…

  • Με αφορμή την θεατρική του επιστροφή, με το νέο του έργο στο θέατρο Βέμπο, ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Real life και την δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης κλήθηκε να τοποθετηθεί για την ενδεχόμενη επαναφορά των «Δέκα μικρών Μήτσων» και έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση.

Γνωρίζω ότι γράφετε μια νέα σειρά. Τι θέμα έχει;

  • Θα το πω με μια γενικότητα. Είναι ουσιαστικά ο τρόπος που το μέλλον διαμορφώνει μια συντηρητική οικογένεια σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δείχνοντας ότι, κάτω από κάποιες συγκυρίες, οι άνθρωποι αναγκάζονται να αλλάξουν ταχύτητα.

Θα αναβιώνατε τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

  • Θα μπορούσα μόνο να έκανα ένα μοντάζ από τους παλιούς «Δέκα μικρούς Μήτσους» μιλώντας ή βάζοντας διάφορες ιστορίες και παρασκήνια. Όμως, εν πάση περιπτώσει, υπάρχει μια πολύ σημαντική πρόταση που δεν μπορώ να την πω αλλά, όταν θα είμαι έτοιμος και ξέρω ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό που έχω στο μυαλό μου, θα το ανακοινώνω.

Πάντως, δεν θα μπορούσα να τους ξανακάνω για πολλά επεισόδια, λόγω πάρα – πάρα – πάρα πολλής κούρασης. Αυτά γίνονται σε άλλες ηλικίες, με άλλες αντοχές

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κεραμεικός ΤΩΡΑ – Με 3 ευρώ κέρδισε 8,1 εκατ. ευρώ ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Τι είναι αυτά τα νέα κολωνάκια που μπαίνουν στους δρόμους – Ποιος είναι ο ρόλος τους