in

OMGOMG CryCry

Λάκης Λαζόπουλος – «Είναι η μόνη εκπομπή που βλέπω και κλαίω, γιατί θυμάμαι τι γινόταν τότε»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε εξομολογητικό τόνο παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός και σατιρικός συγγραφέας μίλησε στον Θανάση Πάτρα για την τηλεοπτική του αποχή, την απώλεια της συζύγου του αλλά και την «εμμονή» του με τη Μιμή Ντενίση σε σατιρικό επίπεδο.

«Η πανδημία άλλαξε όλον τον κόσμο. Είχαμε ένα κομπιούτερ που είχε δεδομένα και πλέον αυτά δεν υπάρχουν στον σκληρό δίσκο καμίας κοινωνίας. Ο κόσμος ανασυντάσσεται, έχει φοβηθεί, έχει εξαρτηθεί από τους γιατρούς, κυκλοφορεί με μάσκες. Οι μεγάλοι ζουν διαρκώς με τον κίνδυνο του θανάτου» δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος για την περίοδο του Covid.

Πώς περιγράφει την περίοδο που η εκπομπή του μετακόμισε σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι χωρίς την αναμενόμενη επιτυχία;

«Η εποχή άλλαξε αλλά ήξερα ότι κι εγώ δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά. Δεν αντέχω να με δω σήμερα. Βλέπω σκηνές και δεν ήμουν εγώ. Είναι προσωπικός μου ο λόγος. Είναι η στιγμή που περάσαμε με τη γυναίκα μου αυτά που περάσαμε. Η στιγμή που πρέπει να δείξω στη γυναίκα μου ότι είμαι καλά, μπορώ να δουλέψω και αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος».

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: «Αλλά εγώ ξέρω πως είμαι μέσα μου. Δεν μπορείς να κάνεις κανέναν να γελάσει, όταν εσύ πριν βγεις ή στα γυρίσματα πρέπει να μιλήσεις με γιατρούς. Το γέλιο ήταν νευρικό. Είναι η μόνη εκπομπή που βλέπω και κλαίω, γιατί θυμάμαι τι γινόταν τότε».

«Ξέρω ότι τώρα είμαι καλύτερα, πιο δυνατός και μπορώ να αντιμετωπίσω το γέλιο με μεγαλύτερη διάθεση» παραδέχεται ο ηθοποιός.

Τι απαντά για τις σχέσεις του με τη Μιμή Ντενίση και τις φωτογραφίες μαζί της;

«Αυτό σημαίνει ότι αυτό που έχω να πω μπορώ να το πω και μπροστά της και πάντα. Δε σημαίνει ότι δια της χειραψίας αλλάζω εγώ. Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα τους συμπαθώ. Απ’ την ώρα που ασχολείσαι με έναν άνθρωπο, ό,τι και να σου φέρει – θυμό, χαρά – με έναν τρόπο ασχολείσαι» επισημαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Κατα τον Λαζοπουλο οσοι δεν ανεχονται το μπουλινγκ που κανει και εκανε , υπο τον μανδυα της δηθεν σατυρας ειναι ηλιθιοι. Απλα θυμηθειτε την περιπτωση της Σαρρη οπου την παρουσιαζε ως γυναικα ελευθερων ηθων, αλλα ασφαλως εκεινη την εποχη ο Λαζοπουλος ηταν παντοδυναμος και δεν τολμουσε κανεις να τον πειραξει . Δυστυχως για εκεινον οι εποχες παντοδυναμιας του εχουντελειωσει ευτυχως και τωρα κανει ντορο παλι με τα ιδια προσωπα , Κουγια , Ντενιση για να τον θυμηθει καποιος και του δωσει εκπομπη!Θεωρω οτι ο ανθρωπος βγαζει απωθημενα και κομπλεξ, κατα αυτων που αντιπαθει. Και τι απιστευτη μικροπρεπεια να ζητας δουλεια απο τον Κοκλωνη και μετα να τον κραζεις επειδη σου την απερριψαν τα καναλια! Εκτος απο του Μητσους εγω δεν θυμαμαι καποια αλλη επιτυχια του Λαζοπουλου

    • Για να μη ξεχνάμε τη κονσομασιόν που έκανε και το γλυψιμο στο Σύριζα,και όταν έγιναν κυβέρνηση …έχασε ξαφνικά το χιούμορ του βεβαίως βεβαίως!!!Μόνο με τις άλλες κυβερνήσεις το είχε άφθονο ειδικά του Πασοκ…..

      …και μιας και είπα για Πασοκ, ας ανάβει που και που κανένα κεράκι στη Μελίνα που ”καθάρισε” χάρις σε αυτήν με τη στρατιωτική του θητεία που το είχε κάνει σήριαλ….

      • Μα δεν είχε λόγο να γλείψει κανέναν. Την γνώμη του είπε βρε. Επίσης, δεν γίνεται να σατιρίσει κάποιον που είναι άψογος σε όλα και δεν εδωσε ποτέ δικαίωμα και αφορμή για σάτιρα. 🙂

    • Δεν κάνει μπούλινγκ. Σάτιρα κάνει. Η σάτιρα είναι πάντα καυστική και αιχμηρή. Από την αρχαία Ελλάδα. Όλοι αυτοί που σατιρίζει έδωσαν δικαιώματα. Δεν φταίει ο Λάκης αν εκείνοι δεν έχουν χιούμορ.

  2. Εν τω μεταξυ η Ντενιση εχει επιπεδο και παιδεια και δεν ασχολειται ,παρολο τον πολεμο χρονων απο τον Λαζοπουλο! Απο την αλλη η Ντενιση παρολο που δεν ειναι το πρωτο ταλεντο, κανει σοβαρες παραγωγες πολυδαπανες και καλοδουλεμενες που ειναι αξιολογες και ωφελουν και την Ελλαδα. Ο δε Λαζοπουλος απο την πλευρα του αρουραιου δεν αντεχει το πολυ φως και δαγκωνει στα κλεφτα οποτε μπορει

    • Αρουραίοι είναι οι φαύλοι πολιτικοί που διέλυσαν την χώρα. Η Ντενίση έχει τα καλά της αλλά είναι υπερβολικά ψωνισμένη, γι’ αυτό ο Λάκης την σατιρίζει. Αν παρακολουθήσεις την Ντενίση σε συνεντεύξεις, θα διαπιστώσεις ότι ο Λάκης έχει απόλυτο δίκιο. Δεν δαγκώνει κανέναν επειδή σατιρίζει. Για όνομα του Θεού. Τους διαφημίζει κιόλας.

  3. Ο Λαλακης πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι τον έχουμε Χ… Και έχουμε τραβήξει και το καζανάκι. Μόνος του τα κατάφερε έτσι λόγω της προπαγάνδας που έκανε υπέρ συγκεκριμένου κόμματος. Και λόγω των εμμονων του με συγκεκριμένα πρόσωπα.

    • Όλοι οι σατιριστές έχουν αγαπημένα πρόσωπα που αγαπούν να σατιρίζουν. Όσο για το κόμμα, δίκιο είχε που ήταν υπέρ. Για το καλό μας. Αν τον είχαμε χ… δεν θα ασχολιόμασταν τώρα μαζί του βρε. 🙂

      • Διόρθωση : Όλοι οι ”αριστερού χρώματος” σατιριστές που έχουν εμμονή με όσους δεν ανήκουν στο χώρο τους….Χάρυ Κλυν,Λαζόπουλος,Ζαραλίκος και πάει λέγοντας…Καμία σχέση με Αριστοφάνη(θα έτριζαν τα κόκκαλα του αν υπήρχαν ακόμα) δεν έχεις όταν κάνεις μονόπλευρη σάτυρα και με παροπίδες.Όταν εξυπηρετείς τα συμφέροντα του κόμματος που υποστηρίζεις.Αυτό λέγεται και επιλεκτική σάτιρα ή μονομανία.

        Επίσης δεν μπορείς να είσαι αριστερός επαναστάτης εναντίων της κακιάς εξουσίας(όταν δεν είναι το δικό σου κόμμα) και να παίρνεις επιχορηγήσεις από κυβερνήσεις Πασοκ και Δεξιάς για να κάνεις…επαναστατική τέχνη.Αυτό λέγεται και υποκρισία.

        • Δεν έχει να κάνει με χρώματα βρε αν και δύσκολα θα βρούμε σατιριστές μη αριστερού χρώματος εκτός ίσως από τους ΑΜΑΝ/Ράδιο Αρβύλα που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία. Όλοι οι σατιριστές είχαν τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα. Ο Αριστοφάνης είχε τον μέγιστο τραγικό ποιητή Ευριπίδη ως αγαπημένο πρόσωπο σάτιρας. Τον σατίριζε συνέχεια. Οι περισσότεροι σατιριστές μας είναι άξιοι αριστοφανικοί καλλιτέχνες ανεξαρτήτως χρώματος. Ο Λάκης είχε σίγουρα τους λόγους του να μην θέλει να σατιρίσει την αριστερή εξουσία. Δεν το έκανε από υποκρισία. Είναι ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος. Δεν του δόθηκε η αφορμή για σάτιρα και δεν ήθελε να επηρεάσει αρνητικά τον κόσμο. Ντόμπρος που λέμε. Σίγουρα από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου και απόψεων. Είναι λογικό να μην αρέσει κάποιος σε όλους και απόλυτα σεβαστό. 🙂

        • Δεν μπορείς να σατιρίσεις μία τόσο νέα κυβέρνηση που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Θα ήταν άδικο. Καμμία υποκρισία από μέρος του Λάκη. Υποκρισία θα ήταν από την μεριά του, αν το αριστερό κόμμα ήταν σκάρτο όπως τα άλλα δύο που συνεχώς ανακυκλώνονται και εκείνος το έκανε γαργάρα. Δεν συνέβη όμως αυτό γιατί το κόμμα είναι τίμιο.

  4. Αν οι σατιρικοί δεν ήταν Αριστεροί θα υπήρχε πρόβλημα. Ένας γνήσιος εκπρόσωπος της σάτιρας μόνο Αριστερός θα μπορούσε να είναι. Δεν θα ήταν καλλιτέχνης της σάτιρας αν εκπροσωπούσε την σαπίλα της δεξιάς και τα συμφέροντα των ισχυρών.

Σεισμός στην Τουρκία – Ο Μέσι έδωσε 3,5 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες

Σεισμός στην Τουρκία – Συγκινεί ο φωτογράφος που απαθανάτισε τον πατέρα που κρατούσε το χέρι της νεκρής κόρης του