in

CuteCute OMGOMG

Λαέρτης Μαλκότσης – «Δεν ήταν συμφωνημένο, σταμάτησε το γύρισμα και έγινε χαμός, έριξα κλάμα»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Λαέρτης Μαλκότσης, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σε ηλικία 10 ετών, τονίζοντας την ιδιαίτερη αυστηρότητα του.

Ειδικότερα, ο Λαέρτης Μαλκότσης εξομολογήθηκε πως «για μένα η συμμετοχή στη σειρά «Λιονταράκια» ήταν μια όαση, μια απίστευτη διασκέδαση. Μάθαινα πάρα πολλά πράγματα αλλά βέβαια άκουγα και πολλά που δεν έπρεπε να ακούει ένα παιδί δέκα χρονών. Τσακωμοί, εντάσεις, βρισίδια, όλοι ξέρουμε τι γίνεται μέσα στα τηλεοπτικά στούντιο. Ο συγχωρεμένος και αείμνηστος Γιάννης Δαλιανίδης ήταν αυστηρός και καλά έκανε. Και με μένα, όταν έπρεπε, ήταν αυστηρός. Όταν δηλαδή ήμουν αποσυγκεντρωμένος, παιδάκι ήμουν δέκα χρονών, κάποιες στιγμές ξέφευγα».

«Θυμάμαι ότι είχα πάρει μια πρωτοβουλία που δεν έπρεπε εν ώρα εγγραφής. Ήμουν στο σίριαλ «Αραχτοί και λάιτ» που έπαιζα τον ντράμερ και κάποια στιγμή έκανα κάτι το οποίο όμως δεν είχε συμφωνηθεί. Επειδή είχα μακριά μαλλάκια τότε, έβγαλα ένα καπέλο και τίναξα το κεφάλι μου την ώρα που έπαιζα ντραμς. Σταμάτησε τότε το γύρισμα και έγινε χαμός! Δεν ήταν συμφωνημένο και τα άκουσα τόσο που το σκεφτόμουν 3, 4 μέρες! Πήγα στο σπίτι και έριξα κλάμα. Το 1994 έγινε αυτό όταν ήμουν 20 χρονών».

«Στο πρώτο σίριαλ, όταν ήμουν δέκα χρονών, απλά άνοιγε το μεγάφωνο στο πλατό και έλεγε «έλα, συγκεντρώσου μικρέ γιατί θα κατέβω κάτω» σε έντονο ύφος» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λαέρτης Μαλκότσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόραση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρή η καθηγήτρια Εύη Αναστασίου

Απίστευτο – Τα καθαρτικά διπλασιάζουν τον κίνδυνο άνοιας