in

LoveLove OMGOMG

Λάμπης Λιβιεράτος – «Είμαι με έναν άνθρωπο που με ισορροπεί και εκείνος πολύ»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Τρίτης στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την διάθεση να δίνει σπάνια πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις, την διαχείριση της δημοσιότητας ακόμα και σε στιγμές που δεν την ήθελε ιδιαίτερα καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει λόγος να δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί… δίνουν τόσοι άλλοι, να δώσω και γω; Είμαι ένας άνθρωπος γενικά πολύ χορτασμένος, φαίνεται εξάλλου. Στο θέμα της δημοσιότητας, δόξα τω Θεώ, όλα αυτά τα χρόνια είχα και παραπάνω από αυτήν που θα ήθελα κάποια στιγμή. Οπότε τώρα δεν έχω πια τέτοια ανάγκη για να το κάνω».

 

«Όποιος κάνει αυτή τη δουλειά και λέει «δεν θέλω την δημοσιότητα» είναι λίγο υποκριτής! Έχω περάσει βέβαια μια περίοδο παλαιότερα που ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσω έξω άνετα και να κάτσω όπου να ‘ναι. Επέλεγα όμως τα μέρη εκείνα που θα μπορούσα να πάω και να είμαι ήσυχα. Από εκεί και πέρα το ότι η δημοσιότητα έχει κάποια στιγμή μια υπερβολή και ίσως βγάλει πράγματα, που δεν θα ήθελες να βγουν προς τα έξω, ναι αλλά αυτό είναι και το τίμημα. Τώρα συνειδητά δεν βγαίνω τόσο πολύ και νιώθω πολύ ήρεμος».

«Θέλω να πιστεύω ότι την έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου. Εν πάσει περιπτώση θέλω να πιστεύω ότι είμαι με έναν άνθρωπο τουλάχιστον που είμαι πολύ ισορροπημένος, με ισορροπεί και εκείνος πολύ, πολύ όμορφα βρίσκεται μέσα στη ζωή μου και μου κάνει καλό. Γιατί πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις και μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Λάμπης Λιβιεράτος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κερατέα ΤΩΡΑ – Νεκρός ο οδηγός σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο

Κρήτη ΤΩΡΑ – Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ