in

Κυριακή του Πάσχα – Πού θα βρέξει – Πώς θα σουβλίσουμε τον οβελία

Μετά την Ανάσταση με κακοκαιρία και το… «Χριστός Ανέστη» με ομπρέλες, έφτασε και η Κυριακή του Πάσχα όπου τα φαινόμενα δεν ευνοούν για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία σε όλη την χώρα. Ηλιοφάνεια αλλά και κακοκαιρία αναμένεται να επικρατήσει στην χώρα μας σήμερα, Κυριακή του Πάσχα. Αναμένονται τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, με γρήγορη βελτίωση.

 

  • Επίσης, ο καιρός είναι βροχερός ακόμη και με τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Παρ’ όλα αυτά, τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και οι βοριάδες στο Αιγαίο ενισχύονται.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη, με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες για τις περισσότερες περιοχές θα γιορτάσουμε τη σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Η ημέρα ξεκινά με βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες όμως ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές και μπόρες στα ορεινά. Σιγά σιγά όμως τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ιώδιο και τις ιδιότητες του

Νέος Κόσμος – Έγινε η νύχτα μέρα με βεγγαλικά και μολότοφ την Ανάσταση