Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στην Αθήνα και αυτή τη φορά το σκηνικό στήθηκε στην καρδιά της Κυψέλης, με θύμα έναν 30χρονο διανομέα που απλά έκανε τη δουλειά του. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο νεαρός έφτασε στο σημείο που του είχαν δώσει για παράδοση παραγγελίας αξίας μόλις 30 ευρώ. Αντί όμως για πελάτες, τον περίμενε μια καλοστημένη παγίδα.
Δύο άντρες πήραν κανονικά τα φαγητά και, με απίστευτο θράσος, του ανακοίνωσαν ότι… δεν είχαν να πληρώσουν! Όταν ο διανομέας αντέδρασε και προσπάθησε να πάρει πίσω την παραγγελία, τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Οι δράστες του επιτέθηκαν με μανία, τον γρονθοκόπησαν άγρια και τον άφησαν σχεδόν λιπόθυμο στη μέση του δρόμου.
Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για σκηνές σοκ, με τον άτυχο άνδρα να έχει μαυρισμένο μάτι και εμφανή σημάδια κακοποίησης. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δράστες του άρπαξαν και το κινητό πριν εξαφανιστούν.
Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή, ενώ οι κάτοικοι μιλούν για ανεξέλεγκτη κατάσταση. Οι διανομείς συνεχίζουν να δουλεύουν με τον φόβο… κάθε παραγγελία να κρύβει κίνδυνο.
