in

CryCry OMGOMG

Κυψέλη – Πρόσωπο κλειδί στην εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας η συγκάτοικός της – Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει περάσει σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας στην Κυψέλη στα τέλη του Αυγούστου του 2023.

Η 53χρονη Σταυρούλα μετά την εξαφάνισή της από την Κυψέλη δεν έχει δώσει σημεία ζωής και από την έρευνα φέρεται να προκύπτουν ενδείξεις πως μπορεί να έχει πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση παραμένει η συγκάτοικός της, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την έχει δει ζωντανή, ενώ ο 53χρονη σύμφωνα με μαρτυρία στο «Φως στο Τούνελ» παρουσιαζόταν σε διαδικτυακή εφαρμογή ως ψυχολόγος, με άλλο όνομα και πως έψαχνε όπλο για κάποιον φοβόταν.

Η συγκάτοικος της 53χρονης ανέφερε πως «δεν ξέρει γιατί έψαχνε όπλο» και δεν γνωρίζει αν τελικά κατάφερε να βρεί, ενώ μιλώντας στην εκπομπή είχε τονίζει πως «δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη» και πρόσθεσε πως τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεση της πριν εξαφανιστεί. Επίσης αναφέρθηκε και στη φίλη της εξαφανισμένης, νηπιαγωγό στο επάγγελμα, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η συγκάτοικος είχε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και είχε τονίσει πως «δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως πού τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας. Δεν ισχύει κιόλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού. Ήμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε» συμπλήρωσε.

Μίλησε επίσης για τη σχέση τους το τελευταίο καιρό και τις εντάσεις που είχαν: «Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε και δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι.

Μπορεί να ήθελε να το παίξει ότι από κάπου έρχεται, ότι κάπου πάει. Δεν υπήρχε κανένας Γιώργος που θα συναντούσε σε ραντεβού, από ότι κατάλαβα. Εκείνη την ημέρα την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε: “Κύριε Γιώργο έρχομαι στην πλατεία”. Μου είπε ότι ήταν ο υπεύθυνος για μια δουλειά που θα συζητούσε. Μου έλεγε τελευταία ότι είναι κουρασμένη και συζητούσε πολλές φορές για την ευθανασία. Μου είχε πει ότι στην Ελβετία και σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τα πενήντα αν δεν είσαι καλά, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να το κάνεις. Δεν είχε όμως διασυνδέσεις για να βγάλει πλαστή ταυτότητα ή διαβατήριο και να φύγει».

Μάλιστα, η συγκάτοικος της αγνοούμενης τόνισε πως «νομίζω το σκηνοθέτησε. Σκηνοθέτησε τα πάντα, σαν να ήθελε να μας τιμωρήσει όλους».

Τι νομίζετε;

19.8k Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φιλαρέτη Κομνηνού – «Ήταν ένα θηρίο δυσβάσταχτα σκληρό, οι καβγάδες μας έχουν μείνει παροιμιώδεις»

Ελένη Μενεγάκη – «Όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει στην επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν»