in

AngryAngry WTFWTF

Κύπρος ΤΩΡΑ – Έβαλαν βόμβα στο σπίτι γυναίκας Εισαγγελέα. Τραυματίστηκε και…

Έκρηξη σημειώθηκε χθες το βράδυ σε σπίτι στη περιοχή Αναβαργού στη Πάφο με στόχο γυναίκα δημόσια κατήγορο της Εισαγγελίας.

  • Η γυναίκα η οποία τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν στο σπίτι της, τραυματίστηκε από θραύσματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

 

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από τη πόρτα της κουζίνας και την ώρα της έκρηξης στο σπίτι εκτός από την ίδια βρισκόντουσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.

 

  • Το σημείο της έκρηξης παραμένει αποκλεισμένο και υπό αστυνομική φρούρηση. Σήμερα το πρωί άχρισαν την έρευνα πυροτεχνουργοί από το Αρχηγείο Αστυνομίας καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Ελέγχονται επίσης κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στη γύρω περιοχή για την συλλογή οποιονδήποτε άλλων στοιχείων που θα οδηγούν στον δράστη ή τους δράστες. Εκ πρώτης όψεως η τοποθέτηση της βόμβας φαίνεται να σχετίζεται με υπόθεση που χειρίστηκε η 58χρονη δημόσια κατήγορος στο δικαστήριο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αθωώθηκε μετά από μισό αιώνα στη φυλακή για φόνο που δεν έκανε

Αυτά είναι – Πρωτοχρονιά για την Μενεγάκη μακριά από την Ελλάδα